Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Τα πρωτοσέλιδα της "μαφίας" και το κλίμα που δημιουργούν!

Κι όμως! Ένα άδειο μπουκαλάκι που πέφτει στους γλουτούς μίας επόπτριας μπορεί να προκαλέσει τη διακοπή ενός αγώνα! Ακόμα και αν αυτή -ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ- δε τραυματίστηκε! Οι γροθιές, οι κλωτσιές, η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και το αίμα δε μπορούν να σημάνουν τη διακοπή ενός παιχνιδιού! Ναι, η αεκ έχει ελπίδες να δικαιωθεί σε πρωτοβάθμιο αλλά πολύ περισσότερο σε δευτεροβάθμιο επίπεδο! Και όλα αυτά γιατί τη δικαιοσύνη την αποδίδει το "κλίμα", τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης, το βρώμικο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαιρικού κατεστημένου των τεσσάρων ομάδων του Π.Ο.Κ. (ο.σ.φ.π., π.α.ο., α.ε.κ., π.α.ο.κ.).

Ας δούμε λοιπόν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων-ζόμπι που φυτοζωούν εδώ και περίπου 3 χρόνια. Των στημένων "δημοσιογράφων"... Των υπαλλήλων των μεγαλοσυμφερόντων! Του συναφιού που κάνει τρίωρες εκπομπές στη δημόσια τηλεόραση με τα χρήματά μας για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να παραμείνει η α.ε.κ., με νταβατζιλίκι στην κατηγορία. Της δημοσιογραφικής "μαφίας" που έχει έδρα και στη Θεσσαλονίκη! Την πόλη του Άρη!

Για τον Άρη








Για τη α.ε.κ. (πριν την απόφαση)




Τα πρωτοσέλιδα είναι απλά ενδεικτικά. Στις επόμενες φωτογραφίες βλέπουμε το σοβαρό τραυματισμό της Κουρομπίλιας και τον ελαφρύ τραυματισμό του γενικού αρχηγού του Πανθρακικού.



Για το τέλος παραθέτουμε μία φωτογραφία από τον... καθαρό αγωνιστικό χώρο!