Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ήττα από τη Νίκη Αιγινίου


Την ήττα με 3-2 σκορ γνώρισε ο Αρης από τη Νίκη Αιγινίου.

Τέσσερις τελικοί, τρεις σφαγές, ένα κύπελλο! (videos)


Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ Άρης αντιμετωπίζει την έτερη μεγάλη ελληνική ομάδα, τον Παναθηναϊκό, για πέμπτη φορά στην ιστορία του σε έναν τελικό Κυπέλλου. Σε τέσσερις αναμετρήσεις ο Άρης μετρά μία νίκη ενώ τις υπόλοιπες τρεις σφαγιάστηκε στο... γόνατο από τη διαιτησία.

H συνέντευξη τύπου του τελικού


Εξωτερίκευσαν τις σκέψεις τους, φωτογραφήθηκαν μαζί με φόντο το Κουλέ λίγο πριν διεκδικήσουν την πρώτη κούπα της χρονιάς. Άρης και Παναθηναϊκός είναι στο Ηράκλειο για τον αυριανό (9/2) τελικό κυπέλλου και το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο αντιπάλων και της ΕΟΚ.

Kαμία φαντασία...


Είναι γνωστό ότι δημοσιογράφοι, δημοσιογραφικά sites και blogs "οπαδών" έχουν αγαστή συνεργασία...

«Σε πτώση αλλά επικίνδυνος ο Πανιώνιος»


Τη λύση στο αδιέξοδο που παρατηρείται στα εντός έδρας παιχνίδια, ψάχνει να βρει ο προπονητής του Αρη, Σούλης Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος, θεωρεί πως μακριά από το «Κλ. Βικελίδης» η ομάδα του μπορεί να «τσιμπά» βαθμούς, όμως θέλει νίκες στο σπίτι της, προκειμένου να διατηρηθούν οι πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα δήλωσε, στο novasports.gr:

Αγγελίδης: «Γερά με τσαμπουκά»



Ο Ντίνος Αγγελίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης (www.arisbc.gr) και αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Aναλυτικά:

Πάνοπλος στο Ηράκλειο ο "Αυτοκράτορας"


Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η εν Θεσσαλονίκη προετοιμασία του Άρη για τον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής (9/2) με τον Παναθηναϊκό. Οι «κίτρινοι» έκαναν χθες την προπόνησή τους στο "Nick Galis Hall" και ο Μίλαν Μίνιτς είδε όλους τους παίκτες να φωνάζουν «παρών».

Oπισθόφυλλο "διχόνοιας" ο Super 3