Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ο απίστευτος τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του παοκ!



Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του παοκ Λούκας δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας του στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο λόγω τραυματισμού.

H πρώτη του Κράβαρικ



Επιασε δουλειά και επίσημα ο Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος σήμερα προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα βόλεϊ του Αρη.

Νέα συνάντηση με το τεχνικό επιτελείο


Το μεσημέρι για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, είχε νέα συνάντηση με το τεχνικό τιμ των Ζόραν Μιλίνκοβιτς, Ζόραν Λόντσαρ και Ραντιβόι Ραντάκοβιτς.

Πουλίδο: «Σέβομαι τον κόσμο»


Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και πρώτος αρχηγός του Άρη, Μάρτιν Ρούμπεν Πουλίδο, προχώρησε σε γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ με αφορμή ότι συνέβη μετά από το τέλος του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Hλιάδης: "Ο Άρης είναι απόλυτα συνεπής στο 99"


Σήμερα το πρωί κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Άρης έχει πρόβλημα με το άρθρο 99 γιατί δεν πλήρωσε τις προβλεπόμενες δόσεις για Φατί, Ντίκο και Καστίγιο. Η ιστοσελίδα AllAboutARIS, που έχει επικεφαλής τον τέως εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ Χρύσανθο Τσαλτίδη, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Αρη κ. Ηλιάδη.

Σπυρίδων: «Όλοι οι παίχτες του Άρη είναι άμπαλοι, σακατεμένος αλλά έμπειρος ο Αγκάνθο»


Καταπέλτης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη, Άγγελος Σπυρίδων, αναφέρθηκε με πολύ βαριές εκφράσεις για την κατάσταση στον Αρη. Αναλυτικά τα όσα τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

Στεφανίδης: «Λάθος οι επιλογές Μούτα-Χατζηνικολάου»


Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Αρη, Πάνος Στεφανίδης, αναφέρθηκε στην χθεσινή συνέλευση του φορέα όπως και στα αγωνιστικά θέματα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena":

Πρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ: «Ο Άρης δεν πληρώνει τίποτα»


Το πλάνο εξυγίανσης του ΟΦΗ ανέλυσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, που άφησε αιχμές για τον Άρη αλλά και την αεκ μιλώντας στο «Κρήτη TV». Μεταξύ άλλων είπε:

Παντελίδης στο novasports.gr: «Εγώ μιλάω με γεγονότα»


Είναι το πρόσωπο των τελευταίων ωρών στον Άρη, παρά το ότι εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει από τους κίτρινους! Ο γυμναστής, Σάκης Παντελίδης, ήρθε ξαφνικά στην επικαιρότητα, εξαιτίας των διαδοχικών προβλημάτων που παρουσίασαν οι πρώην ποδοσφαιριστές του, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει την κατάσταση, μιλώντας στο novasports.gr.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (01/10/2013)