Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Συγκροτήθηκε η νέα διοίκηση της Π.Α.Ε. Άρης


Συγκροτήθηκε η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Λάμπρο Σκόρδα και αντιπρόεδρο τον Νίκο Βογιατζή. Την σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έκανε γνωστή η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Με σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο ΑΣ Άρης, ανακλήθηκε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και ορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΠΑΕ Άρης, το οποίο αποτελείται από τους: Λάμπρο Σκόρδα, Νίκο Βογιατζή, Γιώργο Βασβάνη, Στέφανο Τσιόνκη και Γιώργο Ανδρεάδη (ο τελευταίος είναι ο εκπρόσωπος του ΑΣ Άρης στην ΠΑΕ Άρης).

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης, όπως αποφασίστηκε κατά την πρώτη του συνεδρίαση, είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Λάμπρος Σκόρδας

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νίκος Βογιατζής

ΜΕΛΗ: Γιώργος Βασβάνης, Στέφανος Τσιόνκης, Γιώργος Ανδρεάδης".

Καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης!

Συσπειρώνονται στο Περιστέρι! Κάλεσμα Σπανού στο κόσμο του Ατρομήτου!


Να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου στο ματς με τον Άρη ζήτησε από τους φιλάθλους, η διοίκηση του Ατρομήτου. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι φίλαθλοι της ομάδας καλούνται να σταθούν στο πλευρό του Ατρομήτου, για την συμμετοχή της ομάδας για δεύτερη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός και το διοικητικό συμβούλιο απευθύνουν κάλεσμα συμπαράστασης προς τους φιλάθλους της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη.

Η εικόνα ενός γεμάτου γηπέδου θα είναι το καλύτερο εφόδιο για τους ποδοσφαιριστές μας στη δύσκολη προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης που θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή του Ατρόμητου στα play offs.

Μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε το «αστέρι» μας εκεί που όλοι θέλουμε. Ας δείξουμε εμπιστοσύνη και να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά του με την ίδια αφοσίωση.

Ραντεβού λοιπόν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για να πανηγυρίσουμε τη δεύτερη συνεχόμενη έξοδο του Ατρόμητου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Kάλεσμα κάνουν όμως και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας καλώντας τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο και προτρέποντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να σκοράρουν.

Και επισήμως Σκόρδας!


Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης  έκανε δεκτή την αίτηση Κ.Μ.Α. και Α.Σ. Άρης και όρισε ως νέα προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου την διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα.

Μαζί του θα είναι οι κ.κ. Βογιατζής, Βασβάνης, Τσιόνκης και ο Γιώργος Ανδρέαδης ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.

Δεκτή η ανάκληση εμπιστοσύνης στη διοίκηση Ψηφίδη!


Το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης πριν από λίγη ώρα έκανε αποδεκτή την αίτηση του Ερασιτέχνη Άρη για ανάκληση της εμπιστοσύνης στη προ μηνών ορισθείσα διοίκηση και έτσι πλέον το διοικητικό σχήμα με πρόεδρο τον Γιάννη Ψηφίδη παύει να υφίσταται. Σε λίγη ώρα το πρωτοδικείο θα εγκρίνει το νέο διοικητικό σχήμα στο οποίο ηγείται ο Λάμπρος Σκόρδας.

"Βγήκε λάδι" η Α.Ε.Κ., "στα μαλακά" ο Κατίδης!


Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η τιμωρία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργου Κατίδη για το ναζιστικό χαιρετισμό του μετά το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τη Βέροια.

Τιμωρία πέντε αγωνιστικών ημερών, απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις μήνες και χίλια ευρώ πρόστιμο είναι η ποινή που επιβλήθηκε.

Στην ομάδα του δεν καταλογίστηκε καμία ευθύνη.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της οπαδικής εφημερίδας Super Aris

To σημερινό πρωτοσέλιδο της οπαδικής εφημερίδας Super Aris δίνει το σύνθημα επιβίωσης και αφήνει υπονοούμενα για τον κύριο Κ.Κ.

Νέα διοίκηση πρωτοδικείου στην Κ.Μ.Α.


Πριν λίγο, το Πρωτοδικείο ενέκρινε τη νέα προσωρινή διοίκηση στην Κοινωνία Μελών, η οποία θα έχει τρίμηνη θητεία με σκοπό την διενέργεια γενικής συνέλευσης και εκλογών, ώστε να αλλάξει οριστικά σελίδα ο φορέας.

Τα ονόματα των παραγόντων που θα είναι στην προσωρινή διοίκηση του φορέα  και θα «τρέξουν» τις εξελίξεις της επόμενης μέρας είναι αυτά των Νίκου Ιατρού, Κώστα Γκαμάγκα, Χρήστου Κώτση, Δούκα Τσαπαρίδη, Δημήτρη Καμτσίου, Νίκου Παυλόπουλου και Κώστα Γεωργιάδη.

Hμέρα επιστροφής Σκόρδα


Ημέρα αλλαγής σκυτάλης στα διοικητικά πράγματα του Άρη είναι σημερινή, με τον Λάμπρο Σκόρδα, να βρίσκεται στο κατώφλι της διοίκησης της ΠΑΕ. Το μεσημέρι, το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, αναμένεται να εκδώσει προσωρινή διαταγή αλλαγής στη διοίκηση των κιτρίνων, μετά από σχετικό αίτημα του ΑΣ κι έτσι μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, ο πρώην πρόεδρος του Άρη επιστρέφει!

Ποια θα είναι ηεπόμενη κίνηση; Η εγκατάστασή του στα γραφεία της εταιρίας και το ξεκίνημα μιας καινούριας προσπάθειας, στόχος της οποίας θα είναι η παραμονή του Άρη στη Superleague.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσει η διοίκηση Πρωτοδικείου, του Γιάννη Ψηφίδη, με δεδομένο πως δεν έχει υπάρξει, μέχρι σήμερα, τάση παραίτησης. Το ερώτημα είναι αν θα βρεθούν στο δικαστήριο, προκειμένου να προβάλουν τις ενστάσεις τους (όπως αφήνουν να εννοηθεί) ή εάν τελικώς θα αφήσουν τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.

Παράλληλα, το Πρωτοδικείο αναμένεται να διορίσει νέα προσωρινή διοίκηση και στην Κοινωνία Μελών Άρη, μετά την πτώση του σχήματος του Άγγελου Γρόλλιου.

O Στυλιάρας με τον Ατρόμητο


Ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα του Άρη στο Περιστέρι. Ένας αγώνας-»μια χρονιά»…

Ο Στυλιάρας είχε σφυρίξει φέτος τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός (1-0) και Άρης-Ξάνθη (0-0) στο οποίο ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για πέναλντι που δε δόθηκε. 

Συνεργάτες του θα είναι αύριο οι Ηλίας Αλεξέας από τη Μεσσηνία, Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας) και τέταρτος διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας).