Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Γκόρτσανιουκ ο αντί Ντεσπέιν!


Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ είναι ο εκλεκτός του Άρη για να αντικαταστήσει τον Ρολάντο Ντεσπέιν, ο οποίος αποκτήθηκε αλλά ποτέ δεν έπαιξε με τους «κίτρινους».

Παρελθόν ο Ντεσπέιν, κάκιστοι οι χειρισμοί του Α.Σ.


Ολοκληρώθηκε το φιάσκο στην υπόθεση του Ρολάντο Ντεσπέιν για τον Άρη και ο Κουβανός έγινε παρελθόν πριν καν αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Χωρίζουν Κίνα και Γιαννάκης, υποψήφιος για την Εθνική Ελλάδας


Η Κίνα ανακοίνωσε την προαγωγή του Γκονγκ Λουμίνγκ από ασίσταντ κόουτς σε πρώτο προπονητής της εθνικής. Τι θα κάνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης;

«Αν ήμουν ιδιοκτήτης του Άρη θα "χτυπούσε" το πρωτάθλημα!»


O ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας  μιλώντας επί παντός επιστητού, αναφέρθηκε και στον Άρη, υποστηρίζοντας ότι αν ήταν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα "χτυπούσε" το πρωτάθλημα! Μερικά από τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας σε ραδιοφωνικό σταθμό:

Παραμένει στην ομάδα ο Αγγελούδης


Ο αρχηγός του Άρη Νίκος Αγγελούδης με δεδομένο ότι μετά την άφιξη του Μπακασέτα αναμένεται να μην έχει χρόνο συμμετοχής (στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό έμεινε εκτός 18αδας) και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του, ζήτησε την ελευθερία του!

Εκκαθαρίζεται η «ΑΡΗΣ Εμπορική»;


Η Κοινωνία Μελών Άρη ασχολήθηκε ανάμεσα στ” άλλα θέματα και με αυτό της «ΑΡΗΣ Εμπορική», μια και αποτελεί ένα σημαντικό «αγκάθι» ειδικά ενόψει και της νέας αίτησης που έγινε για το άρθρο 99.