Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Η "Αυτοκρατορία" αντεπιτίθεται!


Όλα στις συζητήσεις για την επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στην ΚΑΕ Άρης εξελίσσονται κατ’ ευχήν των φίλων των «κίτρινων». 

Ηλιάδης: «Ο υποβιβασμός θα έχει το ονοματεπώνυμο του Σκόρδα!»


Γραπτή δήλωση έκανε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, απαντώντας στον Λάμπρο Σκόρδα. Η γραπτή δήλωση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ αναφέρει:

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης στον Αρη


H ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, από την ισπανική Γρανάδα, με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού. «Αισθάνομαι σαν να επέστρεψα στο σπίτι μου», δήλωσε ο νεαρός στόπερ, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ελεύθεροι οι 9 οπαδοί του Άρη


Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 9 οπαδοί του Άρη που οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για όσα συνέβησαν χθες (6/1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Ο Σκόρδας νομίζει ότι είναι ο Σούπερμαν!»


Ο Λάμπρος Σκόρδας μέσω του gazzetta.gr είχε εξαπολύσει επίθεση καταγγέλλοντας συμφέροντα που θέλουν να διαλύσουν τον Άρη για να τον ελέγξουν!

Απάντηση Μιχαλήτσου σε Χατζηνικολάου


Η κόντρα των δύο γιγάντων της προπονητικής συνεχίζεται. Ο πρώην προπονητής του Αρη, Γιάννης Μιχαλήτσος σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Χατζηνικολάου και άσκησε για ακόμα μια φορά κριτική στον σχεδιασμό που έγινε στο ξεκίνημα της χρονιάς.

«Ζηλεύουν την ΑΕΚ που γυρίζει από χωριό σε χωριό να παίξει μπάλα»


Λάβρος ήταν ο Λάμπρος Σκόρδας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 την επομένη της ήττας του Αρη από τον Απόλλωνα και των επεισοδίων που ακολούθησαν έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» μίλησε για μία μαφία που διοικούσε τα τελευταία χρόνια την ομάδα και είχε απώτερο σκοπό να την οδηγήσει στη Γ' Εθνική, επέρριψε ευθύνες στον προκάτοχό του, Δημήτρη Ηλιάδη για την διάλυση της ομάδας το καλοκαίρι, ενώ καταφέρθηκε και κατά μερίδας των οργανωμένων. Αναλυτικά η συνέντευξη Σκόρδα:

«Εγκληματική λύση η Γ' Εθνική, ο Σκόρδας άφησε χρέη 17 εκατομμύρια»


Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας και άσκησε έντονη κριτική προς τον νυν πρόεδρο Λάμπρο Σκόρδα σχετικά με την στάση του προς τον "Super 3", υπογραμμίζοντας πως δείχνει ασέβεια προς τον κόσμο. Παράλληλα, τόνισε πως είναι σημαντικό και απαραίτητο ο κόσμος να στηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και χαρακτήρισε εγκληματικές τις λύσεις νέου ΑΦΜ και Γ' Εθνικής. Αναλυτικά, όσα είπε ο Αντώνης Ζαμπέτας:

«Θέλουν τον Άρη στη Γ' Εθνική!»


Η κατάσταση στους «κίτρινους» είναι δραματική τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Το 100ο έτος ζωής του συλλόγου ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο, αφού η ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης τον κρατά «κολλημένο» στον πάτο της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. 

Επεισόδια και συλλήψεις χθες στο "Κλ. Βικελίδης"


Χθες μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Άρη, έγιναν μικρής έκτασης επεισόδια αλλά και συλλήψεις. Όπως ενημέρωσε η Ελληνική Αστυνομία:

Έκανε ο Μίνγκας κώλο...


Ο Απόλλων Σμύρνης έφυγε με μία μεγάλη νίκη σήμερα από το "Κλεάνθης Βικελίδης" καθώς μεταξύ άλλων ήταν και ιδιαίτερα τυχερός ενώ προηγήθηκε πολύ νωρίς από τα λάθη των αμυντικών του Άρη.