Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Σκέψεις για αναβολή του Ατρόμητος-Άρης


Η διακοπή του αγώνα του Ατρομήτου με την Άλκμααρ και η συνέχισή του το μεσημέρι της Παρασκευής, πιθανόν να προκαλέσει την αναβολή (για Δευτέρα) της κυριακάτικης αναμέτρησης των Περιστεριωτών με τον Άρη για τη Super League.

Ντόπες Ηλιάδη στο Ρύσιο


Με ομιλία ψυχολογικής ένεσης από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, ξεκίνησε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Bγήκαν τα... "καθρεφτάκια" και οι "χάντρες" στον Άρη!


Είναι γνωστό ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ χρέωσε με 25-30 εκατομμύρια ευρώ την "καθαρή" ΠΑΕ Άρης σε μόλις 7 χρόνια. Η... νέα έκδοση Ζαχουδάνη, η Λέσχη φίλων Άρη συνεχίζει να είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Τελειώνει η διορία για τους παλαιούς κατόχους


Αύριο (30/8) τελειώνει η διορία που έχουν οι παλαιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Άρης για να ανανεώσουν τις θέσεις τους. Παράλληλα, η ΚΑΕ ανακοίνωσε έκπτωση 15% στα διαρκείας των Ακαδημιών στις θύρες 8 και 9. Αναλυτικά:

Mέταλιστ: "Ο παοκ αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη φορά την ίδια χρονιά"


Περίγελος των Ουκρανών έχει γίνει ο παοκ. Aυτό φαίνεται και από το γεγονός πως σήμερα αναρτήθηκε στο επίσημο γκρουπ της Ουκρανικής ομάδας στο Facebook σχόλιο για τον παοκ το οποίο συνοδεύεται από την παραπάνω φωτογραφία.

Ο Κώστας Σίμου στον Άρη


Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Κώστα Σίμου. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Mε 3.000 διαρκείας θα "βγει" η χρονιά»


Ο Θωμάς Νικολός γραμματέας του Aris Golden Club μίλησε στον Arena και αναφέρθηκε στην προσπάθεια του μπασκετικού τμήματος:

O Kάρλας στην ΠΑΕ Άρης


Τον ορισμό του κ. Γιώργου Κάρλα, ως εκπροσώπου του ΑΣ στην ΠΑΕ Αρης, μετά τις παραιτήσεις των κ.κ Γρόλλιου και Τσιφωντίδη, ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης σύλλογος. Παράλληλα, υπενθυμίζει την καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων, ενόψει των εκλογών της 12ης Σεπτεμβρίου.

"Χτυπάει" Μήτογλου ο Άρης!


Ο Άρης "χτυπάει" ό,τι καλύτερο υπάρχει στις νεαρές ηλικίες και βρίσκεται, βέβαια, μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της διοίκησης, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα με προοπτική για πολύ μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Σε αυτό το πλάνο εντάσσεται και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου!

Μπουτάρης: «Το αίμα νερό δεν γίνεται»


Σε αθλητικό ραδιόφωνο μίλησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης με αφορμή το γεγονός πως θα εγκαινιάσει το περίπτερο της ΚΜΑ στη ΔΕΘ.

Η προϊστορία των αγώνων Ατρόμητος - Άρης (videos)


O Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή 01/09 στις 19:15 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο ο Άρης μετρά στο πρωτάθλημα 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Ο Ιωαννίδης στο Περιστέρι


Τους διαιτητές της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος έκανε γνωστούς η ΚΕΔ, με τον Άρη να βρίσκει μπροστά του έναν... πρωτάρη στα μεγάλια σαλόνια.

Στο Ρύσιο ο Ηλιάδης, πρόβλημα ο Πουλίδο, έτοιμος ο Τσουμάνης!


Μετά το ρεπό της Τρίτης, διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (29/08/2013)