Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Περιστέρι - Άρης 57-68

Σε μια από τις πιο παραδοσιακές και δύσκολες έδρες φιλοξενήθηκε σήμερα ο αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ, Άρης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ. Το Περιστέρι «καιγόταν» για τη νίκη, γιατί έπαιζε την σωτηρία του. Νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του Άρη. To παιχνίδι διεκόπη 19 δευτερόλεπτα πριν το τέλος λόγω εισόδου φίλων του Περιστερίου στον αγωνιστικό χώρο.


Κορυφαίος της ομάδας μας ήταν ο Σωτήρης Καραποστόλου με 21 πόντους. Ο Τζέρεμι Χαντ τον ακολούθησε σημειώνοντας άλλους 12. Από τους ηττημένους ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο παλιός μας γνώριμος Σμους Πάρκερ με 20 πόντους. 


Τα δεκάλεπτα: 14-16, 28-31, 40-45, 57-68

Πιο ... Καμμένος πεθαίνεις!

Νέες δηλώσεις από τον οπαδό της άεκ Πάνο Καμμένο. Απέφυγε για άλλη μια φορά να πει σε ποια ομάδα αναφερόταν σε παλαιότερες δηλώσεις του. Οι ανεξάρτητες ασυναρτησίες του Πάνου Καμμένου συνεχίστηκαν σε μία πολιτική εκπομπή της ΕΤ3.



Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής αναφέρθηκε σε μηνύματα τηλεθεατών που διαμαρτύρονταν για τις δηλώσεις που έκανε για την περιπέτεια της ΑΕΚ και επισήμαναν ότι δεν έχει κάνει παρόμοιες τοποθετήσεις όταν υποβιβάστηκαν άλλες ομάδες όπως ο Άρης και ο Ηρακλής, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Πρώτον θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαι ΑΕΚ και δεν το κρύβω όπως κάποιοι άλλοι πολιτικοί που δηλώνουν Εθνική Ελλάδος. Ως ΑΕΚτζής λυπάμαι γι’ αυτό που συμβαίνει στην ομάδα με ευθύνες των διοικήσεών της.
Δεύτερον, δεν στράφηκα με τις δηλώσεις μου εναντίον οποιασδήποτε άλλης ομάδας. Μίλησα μόνο για την ΑΕΚ και για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο οποίο έχουν μπει μπράβοι και στοιχηματζήδες».