Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Σε απολογία ο Μπουζάνης, στην προπόνηση ο Ηλιάδης


Ο τερματοφύλακας του Άρη Ντιν Μπουζάνης υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να παραπέμπει την περίπτωσή του στον πρόεδρο Δημήτρη Ηλιάδη.

«Πικράναμε τα αδέλφια μας»


O ταμίας του δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη με δήλωση του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης "άδειασε" τον Κώστα Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του εναντίον των οργανωμένων οπαδών του Σούπερ 3 ενώ ταυτόχρονα έκανε και την αυτοκριτική του. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με πείραξε το πρωτοσέλιδο αλλά μπορώ να ακούσω τα πάντα»


Με δηλώσεις του, ο Παναγιώτης Στεφανίδης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο θεσμό της ΚΜΑ και ζήτησε ομόνοια και σύμπνοια από όλο τον κόσμο του Αρη για να μπορέσει η ομάδα να βγει απ’ το τέλμα.

Γεωργιάδης: «Ιδιοτελείς ψιλικατζήδες οι Σουπεράδες».


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το μέλος του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Αρη, Κώστας Γεωργιάδης, εναντίον των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα του συνδέσμου που παρομοιάζει την ΚΜΑ με τσίρκο!

Κανένα θέμα προπονητή, όχι στο ΔΑΚ Ευόσμου από σύμβουλο του ΠΑΟΚ!


Τέλος στα σενάρια αντικατάστασης του Αντρέι Κράβαρικ έβαλε ο πρόεδρος τους Α.Σ. Άρης Θωμάς Γιώτας. Όπως ενημέρωσε ο Α.Σ. Άρης:

Τετ-α-τετ με Πουλίδο


Ενώπιος με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα βρεθεί ο Ρούμπεν Πουλίδο, στη πρώτη προπόνηση, μετά την επιστροφή του από την Ισπανία. Οι δυο τους δεν είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σε καθεστώς ηρεμίας, μετά τα όσα μεσολάβησαν. Δηλαδή, την παραίτηση του παίκτη από την αρχηγία του Αρη και το άσχημο κλίμα στις μεταξύ τους σχέσεις, όπως ευρέως κυκλοφόρησε.