Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Mήνυμα του Super 3 στον πολιτικό κόσμο


Μήνυμα στον πολιτικό κόσμο της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στον υφυπουργό Γιάννη Ιωαννίδη στέλνουν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Άρη επισημαίνοντας τις αδικίες εις βάρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση:


ΑΝ..... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!

Με την επιστολή μας αυτή συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών που διέρχεται η ομάδα μας και αφουγκρασμένοι το αίσθημα του Αρειανού λαού αφού το μέλλον της κρέμεται κυριολεκτικά σε μια κλωστή , θέλουμε να απευθυνθούμε στον πολιτικό κόσμο της Θεσσαλονίκης και κυρίως στον υπουργό αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη.
Επί 23 αγωνιστικές βλέπουμε σε βάρος του ΑΡΗ να έχει στηθεί ένα κακόγουστο θέατρο σκιών από το σκοτεινό παρασκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα παρασκήνιο που όχι μόνο δεν έχει εξαλειφθεί κ συρρικνωθεί μετά το περσινό σκάνδαλο των στημένων αγώνων , αλλά εξακολουθεί ακόμα πιο ακμαίο και ζωντανό , να διαφεντεύει και να κατευθύνει την πορεία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της superleague , όπου και όπως αυτό θέλει.
Οι στιγμές για τον ΑΡΗ μας είναι ιδιαίτερα δύσκολες πιο δύσκολες από ποτέ στην σχεδόν ενός αιώνα ιστορία του. Αφού το καλοκαίρι που μας πέρασε επιλέχτηκε να καταταχτεί μεταξύ των ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν, ενώ άλλες με πολύ μεγαλύτερα χρέη περιέργως αδειοδοτούνται εδώ και χρόνια , στην συνέχεια δέχτηκε ένα απίστευτο κυνηγητό από την γνωστή παγκοσμίως Ελληνική διαιτησία η οποία είναι μονίμως αποκλεισμένη από κάθε διοργάνωση παγκοσμίου αλλά και ευρωπαϊκού κυπέλλου. (Το γιατί ποτέ δεν φρόντισαν να μας το εξηγήσουν αυτοί που διοικούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο).
Ο αγώνας της Δευτέρας στην βέροια , αλλά και οι υπόλοιποι έξι που ακoλουθούν , δεν θα καθορίσουν απλώς το μέλλον του ΑΡΗ για φέτος ή για τα επόμενα χρόνια , αλλά στην κυριολεξία την ύπαρξη της ομάδας μας.
Κύριε υπουργέ του αθλητισμού και κύριοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης , εμείς ο λαός του ΑΡΗ δεν μπορούμε ν’αντέξουμε άλλη μια – και ίσως την φορά αυτή τελειωτική διαιτητική σφαγή σε βάρος μας , ούτε μπορούμε να βλέπουμε βουλευτές άλλων περιοχών και θεσμικούς παράγοντες σαν τον πρόεδρο της ΚΕΔ τον κύριο Καραμελίδη να καταφέρονται απροκάλυπτα τόσο υπέρ των ομάδων που οι ίδιοι υποστηρίζουν , όσο και εις βάρος του ΑΡΗ και από μέρους σας να μην υπάρχει η παραμικρή αντίδραση.
Κύριε υπουργέ του αθλητισμού , σ’έναν χρόνο ο ΑΡΗΣ θα γιορτάσει τα 100 χρόνια της ιστορίας του. Θα είναι τραγική ειρωνεία αυτό να συμβεί επί της δικής σας υπουργίας στον Ελληνικό αθλητισμό.
Για τους λόγους αυτούς ζητούμε , η μάλλον απαιτούμε εμείς ο λαός του ΑΡΗ που σας ψηφίζουμε και σας εκλέγουμε στο Ελληνικό κοινοβούλιο , να είστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ στον αγώνα με την Βέροια. Τα <<Θα>> και ο ξύλινος πολιτικός λόγος δεν μας ικανοποιούν καθόλου πλέον. Ζητάμε έργα και τίποτα άλλο. Η παρουσία σας στις κερκίδες του γηπέδου μαζί με τον κόσμο του ΑΡΗ , θα ‘ ναι μια τροχοπέδη γι αυτούς που απεργάζονται τον αφανισμό της ομάδας μας. Θέλουμε να’στε εκεί μαζί μας. ΟΛΟΙ ΣΑΣ , έτσι για να νοιώσετε τι περνάμε φέτος εμείς οι απλοί και ανώνυμοι φίλαθλοι του ΑΡΗ και πιστοί ψηφοφόροι σας. Αντέχουμε και υπομένουμε την οικονομική κρίση , τα συνεχή επώδυνα μέτρα , την ανεργία , τους χλευασμούς των ξένων , τα σκάνδαλα των πολιτικών μας , αλλά του αφανισμού της πατρίδας μας ΟΧΙ. Αυτόν ούτε θα τον αντέξουμε , ούτε είναι δυνατόν να τον αποδεχτούμε έναν μόλις χρόνο πριν την συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του.
Ζητούμε από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ να στείλει από ένα εισιτήριο στον υπουργό αθλητισμού και στους υπόλοιπους βουλευτές Θεσσαλονίκης και από σας κύριοι πολιτικοί άρχοντες με επικεφαλής τον Γιάννη Ιωαννίδη , περιμένουμε να ηγηθείτε της παναρειανής εκστρατείας για την σωτηρία του ΑΡΗ. Τώρα μετράμε μαχητές και συμπαραστάτες. Τα ψέματα έχουν τελειώσει. Τουλάχιστον ελάτε εκεί μαζί με τον απλό κόσμο του ΑΡΗ , για να ζήσετε από κοντά την αγωνιά του , και να δεχτείτε την διαμαρτυρία του για την αδικία που υφίσταται. Το <<μετά>> , το <<αύριο>> , το <<του χρόνου>> , δεν υπάρχει. Αφού δεν αντιδράσατε πιο μπροστά ώστε να μην φτάσουμε σ’αυτό το σημείο , ελάτε αγωνισθείτε τώρα μαζί μας στην πρώτη γραμμή. Κάθε απουσία θα θεωρηθεί φυγομαχία και λιποταξία. Κι αυτό θα καταγραφεί από ‘τον λαό του ΑΡΗ και θα ‘ρθει πολύ γρήγορα η στιγμή που θα υποστείτε της συνέπειες αυτής της συμπεριφοράς σας.
Καλούμε όλους του φιλάθλους μας και ακροατές της εκπομπής να τοποθετηθούν και να ενισχύσουν αυτό το κάλεσμα του υπουργού και των άλλων βουλευτών μας με τα τηλεφωνήματα τους. Οι κύριοι πολιτικοί άρχοντες δεν γίνεται για άλλες ομάδες της πόλης μας να αλλάζουν νόμους και κανονισμούς όταν θέλουν να τις σώσουν και για τον ΑΡΗ να σφυρίζουν αμέριμνα.

Μετακόμισε στη Βέροια ο Αρης


Στη Βέροια βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η αποστολή του Αρη, η οποία επέλεξε να διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, παρά την πολύ κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ολοκλήρωσε με ένα απογευματινό χαλάρωμα την προετοιμασία των αθλητών του και ακολούθως άπαντες επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο για Βέροια.

Το κλίμα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι πολύ καλό, η αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα βρίσκεται στα ύψη και με δεδομένη την αθρόα προσέλευση των οπαδών της ομάδας στο δημοτικό γήπεδο της πόλης η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει.

Υπενθυμίζουμε τους 20 «μαχητές» που πήρε μαζί του ο Μιχαλήτσος: Διούδης, Βελλίδης, Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Δύο απ΄ αυτούς θα «κοπούν» λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης η οποία θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί απ΄ ευθείας από το Novasports 2.

πηγή: http://www.novasports.gr

Επιστολή εναντίον του Τσαλτίδη από υπάλληλο σούπερ μάρκετ

Eπιστολή σε τοπική ιστοσελίδα της Βέροιας (http://kerkidasport.gr) απέστειλε ανώνυμος οπαδός φιλοξενούμενης ομάδας της πόλης μας που από τις μικρές υποστηρίζει ένα σούπερ μάρκετ. Αναφέρεται εναντίον του Τζουκμποξ Τσαλτίδη.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Η γελοιότητα της κατάστασης που συγκεντρώνεται γύρω από τον «αγώνα της χρονιάς» όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς έχει ξεπεράσει κάθε όριο φαντασίας. Οι δημοσιογράφοι της συμπρωτεύουσας προσπαθώντας να καλύψουν τις «τρύπες» της ομάδας που υποστηρίζουν όπως και στο παιχνίδι του Α' Γύρου, έχουν ξεκινήσει ήδη μια παραπληροφόρηση και προπαγάνδα ώστε να διαμορφώσουν κλίμα γύρω από την διαιτησία. Ο λόγος γίνεται με αφορμή το αλαζονικό άρθρο του δημοσιογράφου Χρύσανθου Τσαλτίδη αν μπορεί να του απονεμηθεί ο συγκεκριμένος τίτλος, καθώς έχει καταπατήσει κάθε νόμο και αξία της ανιδιοτελούς πληροφόρησης και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 

Αρχικά, στοχοποιεί τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Καραμελίδη και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. Αρβανιτίδη, προσπαθώντας να δημιουργήσει μια κουμπαριά φάντασμα μεταξύ των δύο αντρών, ενώ είναι γνωστό πως δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Επίσης γίνεται λόγος για διαιτητικές «σφαγές» που υπέστη η ομάδα του σε όλα (!!!) τα παιχνίδια της Super League, χωρίς βέβαια να αναφέρεται στη νύχτα ντροπής που βίωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εντός έδρας παιχνίδι μεταξύ της ΠΑΕ Άρης - ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Εκεί όπου η «Βασίλισσα του Βορρά» προηγήθηκε με το καλημέρα με γκολ του Καλτσά και η διαιτησία την κυνήγησε μέχρι τελικής πτώσης, το γκολ offside στο 2-1 που το είδε όλη η Ελλάδα εκτός του επόπτη, τις 2 αποβολές σε βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ (ακόμα ψάχνουμε τα σκληρά μαρκαρίσματα που έπρεπε να επιφέρουν τις 4 κίτρινες κάρτες).

Κάνει λόγο για ευνοϊκά πέναλτι υπέρ της «Βασίλισσας του Βορρά», η οποία φέτος έχει κερδίσει μόλις 3 (!!) (ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ο.Κ., ΒΕΡΟΙΑ - Πλατανιάς και ΒΕΡΟΙΑ - Ξάνθη (κύπελλο) ενώ απέναντί της έχει βρει ουκ ολίγες φορές τον διαιτητή (ΒΕΡΟΙΑ - Ατρόμητος, Ολυμπιακός - ΒΕΡΟΙΑ και ΒΕΡΟΙΑ - Ολυμπιακός, Άρης - ΒΕΡΟΙΑ, Ξάνθη - ΒΕΡΟΙΑ κα).

Όσο για την ανακρίβεια των εισιτηρίων την οποία αναφέρει ο συγκεκριμένος κύριος, κάνει λόγο για 6.000 φίλους του Άρη παρακαλώ (!!!), θα του προτείναμε να ψάξει λίγο καλύτερα τις πηγές του προτού γράψει το οτιδήποτε. Οι φίλαθλοί του Άρη δεν θα ξεπεράσουν τους 3.000 καθώς όχι μόνο τόσα είναι τα εισιτήρια που χορηγήθηκαν στους φιλοξενούμενους και όχι 4.000 όπως έχει ειπωθεί από πολλούς, αλλά με τις νεκρές ζώνες που θα σχηματιστούν η χωρητικότητά των Θυρών 5 & 6 θα φτάσει στις 2.500!

Τέλος, ο κ. Τσαλτίδης, ο οποίος δεν είναι και από τις πιο αρεστές υπάρξεις στον φίλαθλο κόσμο του Άρη, καταλογίζει την αγωνιστική αδυναμία των παικτών του Άρη και τα διοικητικά προβλήματα προκλητικά στους πολιτικούς (!!) και στέλνει απειλές προς όλες τις κατευθύνσεις μετατρέποντας τον εαυτό του σε υποκινητή «εξέγερσης». 

Και όπως ο κ. Τσαλτίδης απαιτεί αλαζονικά την παραίτηση του κ. Καραμελίδη από την ΚΕΔ, έτσι απαιτούμε και εμείς την ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ παραίτηση και άμεση απομάκρυνση από τον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας καθώς αποτελεί απειλή όχι μόνο για τις ομαλές διεξαγωγές αγώνων χωρίς να υπάρχει διαμόρφωση κλίματος γύρω από το παιχνίδι, αλλά και για την παραπληροφόρηση που παρέχει προς το κοινό».

Θέλει η τουρκάλα να κρυφτεί...

H αποστολή της Βέροιας για το ματς με τον Άρη


Ο προπονητής της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή, οι οποίοι είναι οι εξής:

Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Μπαργκάν, Κόστλι (πιθανή ενδεκάδα), Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπερτίν, Ρεάνο, Καλτσάς, Μοκάκε, Ιωάννου.