Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ο Τσέντομιρ Ίλιτς στον Άρη!


Ο Τσέντομιρ Ίλιτς, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η τελευταία προσθήκη του Άρη στο βόλλεϋ για φέτος.

Ας πανηγυρίσουμε!


Πλήρης επιβεβαίωση της ειδησεογραφίας του novasports.gr, αποτελεί το οριστικό ΟΚ που έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, στην πρόσκληση της Κοινωνίας Μελών του συλλόγου, ώστε αυτός να είναι ο άνθρωπος που θα εγκαινιάσει το περίπτερο του Φορέα στη ΔΕΘ. Ο κ. Μπουτάρης, είπε, λοιπόν, το «ναι» στην ΚΜΑ και θα κόψει την κιτρινόμαυρη κορδέλα! Η καταφατική απαντητική του επιστολή έφτασε το μεσημέρι στα γραφεία της οδού Παπαναστασίου, δημιουργώντας αίσθηση ικανοποίησης στους ανθρώπους που χειρίστηκαν την υπόθεση.

«Nτροπή για τον Άρη ο αριθμός των διαρκείας»


Ο Χρήστος Γαλιλαίας μέλος της διοίκησης του μπασκετικού Άρη μίλησε στον Arena σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται με το άρθρο 99 τα διαρκείας και τους στόχους της ομάδας:

"Αντίο παοκ. Παίξατε σαν φρικιά. Μαλάκας ο πρόεδρός σας"


Τους πήραν χαμπάρι και στο εξωτερικό...

Kαι ο Σαουρίδης στη Γλυφάδα;


Στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της Γλυφάδας έχει επικεντρωθεί ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη Γιάννης Κόντης.

Στο Νέο Ρύσιο για να τα πει με τους παίκτες ο Ηλιάδης


Στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αναμένεται να βρεθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Bαρύ κλίμα για τον Μούτα που κατηγορεί γνωστό μάνατζερ!


Τα λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό της ομάδας του Άρη, κυρίως με τις επιλογές των Ιμπέ και Έλσνερ, αλλά και η άσχημη εικόνα των «κίτρινων» στις δύο πρώτες αγωνιστικές ήταν το βασικό αντικείμενο της χθεσινής συνάντησης ανάμεσα στον Δημήτρη Ηλιάδη και τον Δημήτρη Μούτα.

Σούλης Παπαδόπουλος: «Δεν με εντυπωσίασαν Ιμπέ και Έλσνερ»


Ήταν ο άνθρωπος που δεν δίστασε να αναλάβει το τιμόνι του Άρη, σε μία από τις πιο δύσκολες και κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του, λίγες μόνο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Aμφίβολος ο Πουλίδο με Ατρόμητο


Ο Ρούμπεν Πουλίδο τραυματίστηκε σε σύγκρουση με αντίπαλό του στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου με την Καλλονή και συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Περιμένει Μπουτάρη η ΚΜΑ


Πριν από λίγες ημέρες το novasports.gr, αποκάλυψε την πρόθεση των ανθρώπων της Κοινωνίας Μελών Αρη να καλέσουν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, προκειμένου αυτός να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του περιπτέρου του Φορέα στη Διεθνή Εκθεση. Η πρόσκληση έχει ήδη σταλεί και αυτό που απομένει είναι η απάντηση του πρώτου πολίτη της συμπρωτεύουσας, η οποία δεν αποκλείεται να δοθεί ακόμη και εντός της ημέρας.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (28/08/2013)