Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Εκεί εκεί στη... βλήτα Εθνική


Ο Άρης αν και εμφανίστηκε ομολογουμένως βελτιωμένος, παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, αποφεύγοντας τις γιόμες made in Bulgaria by Chatzimoutas, τελικά έχασε πάλι αυτή τη φορά από τη Skoda Fabia δεχόμενος 2 γκολ.

Δυσαρέσκεια Ηλιάδη για τη διαιτησία


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σαρρή, αλλά και της Λίγκας κ. Μώραλη είχε πριν από λίγο από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται ο Δημήτρης Ηλιάδης σύμφωνα με την ιστοσελίδα allaboutaris.com.

Σκόντα Ξάνθη - Άρης Θεσσαλονίκης 2-0


H Skoda Ξάνθη φιλοξένησε σήμερα στις 19:30 τον Άρη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Τα "φαντάσματα" βγαίνουν το βράδυ...



Σήμερα στις 23:00 το βράδυ η εκπομπή του δημοσιογράφου ΧΥΤΑ (γνωστού για τα ασπρόμαυρα αισθήματά του) έχει ως αντικείμενο τον Άρη και όλα όσα οδήγησαν την ομάδα μας στο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας μας στο πρωτάθλημα.

O Aρετόπουλος στο Βόλο


Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Aποφασίζει για Λαρεντζάκη ο Αγγέλου



Τις επόμενες ημέρες θα κριθεί το μέλλον του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στον Άρη, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου, θα αποφασίσει για το αν θα υπογράψει.

1200 πιστοί στα «Πηγάδια»!


Την πολύτιμη συμπαράσταση των οπαδών του που θα ταξιδέψουν κανονικά στην Ξάνθη, θα αγωνιστεί σήμερα ο Άρης στα «Πηγάδια». Η ΠΑΕ Άρης, πήρε 1.200 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της, τα οποία και διέθεσε τις προηγούμενες ημέρες από το «ARIS MOBILE» έναντι 18 ευρώ.

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη στην Ξάνθη



Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του Άρη ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον σημερινό αγώνα με τη Skoda Ξάνθης.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (23/09/2013)