Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Θέλει Διαμαντάκο και Σουμπίνιο ο Άρης!


Τον Μαρινάλντο Σουμπίνιο, έχουν βάλει στο «μάτι» οι άνθρωποι του Αρη, κάνοντας προσπάθεια να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα. Το novasports.gr αποκαλύπτει το έντονο ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί και τη σχετική δρομολόγηση της υπόθεσης η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος, ανήκει στον Ολυμπιακό, από τον οποίο όμως δεν πήρε (ξανά) καμία ειδοποίηση για συμμετοχή στην καλοκαιρινή προετοιμασία των πρωταθλητών.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ανοίγει ο δρόμος του εκ νέου δανεισμού του, όπως συνέβη πέρυσι, όταν ο «Σούμπι» αγωνίστηκε στον Ατρόμητο. Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης, έχουν ήδη κάνει το σχετικό ραντεβού με την πλευρά του Ολυμπιακού, θέλοντας να «πατήσουν» στην ήδη ανοιχτή οδό που υπάρχει από την περασμένη χρονιά, με τον δανεισμό των Τάτου, Ζαραδούκα και Διαμαντάκου. 

Μάλιστα δεν αποκλείεται να μπει ξανά θέμα Διαμαντάκου, ο οποίος παρ΄ ότι δεν εντυπωσίασε με τις περυσινές του εμφανίσεις, αποδεικνύει με την παρουσία στην εθνική U20 πως και λόγω ηλικίας θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή λύση ενόψει της νέας χρονιάς. Αλλωστε γνωρίζει, πλέον, πολύ καλά τα κατατόπια στο «Κλ. Βικελίδης»..

Ο Σουμπίνιο, δεν τα πήγε καλά με τη φανέλα του Ατρομήτου, όμως ήταν πραγματικά εντυπωσιακός παίζοντας σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό. Εχει έφεση στο σκοράρισμα και μπορεί να βοηθήσει την εκάστοτε ομάδα του σε παραπάνω από μία θέσεις. Είναι σίγουρο πως ο Αρης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο υψηλότατο συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό, όμως ελπίζει στην εξεύρεση οικονομικής φόρμουλας με τους «ερυθρόλευκους».