Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Νόμιμη η Γ.Σ. της ΚΜΑ, ο Γεωργιάδης να σταματήσει την παραπληροφόρηση»


Με ανακοίνωση απάντησε η ΚΜΑ στην αντίστοιχη της ΠΑΕ Αρης, αναφορικά με τη νομιμότητα ή μη, της αυριανής Γ.Σ. Tαυτόχρονα, ο συντάκτης της ανακοίνωσης καταφέρεται εναντίον του Αντιπροέδρου του φορέα κ. Κώστα Γεωργιάδη λέγοντας ότι παραπληροφορεί τον κόσμο του Άρη. Η ανακοίνωση:

«Λέει ψέματα η ΠΑΕ Άρης»


O πρώην προπονητής του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, απάντησε με γραπτή του τοποθέτηση αναφορικά με όσα υποστήριξε σήμερα η ΠΑΕ Άρης για εμπλοκή του Σέρβου τεχνικού στην ομάδα και συνομιλίες του με ποδοσφαιριστές του Άρη. Η γραπτή δήλωση του κ. Ζόραν Μιλίνκοβιτς αναφέρει:

Πρωτοφανής ανακοίνωση της ΠΑΕ και «εμφύλιος» στον Άρη


Ανακοίνωση εξέδωσε, πριν λίγο, η ΠΑΕ Άρης. Με την ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι κανένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ δε θα παραστεί στη Γ.Σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη καθώς σύμφωνα με την ΠΑΕ το δ.σ. της ΚΜΑ είναι παράνομο. 

Οι ποδοσφαιριστές εναντίον διαιτησίας, ΝOVA, Αστυνομίας και πρώην παραγόντων!


Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη αναφερόμενοι στον αγώνα των Χανίων. Η ανακοίνωση:

«Άραβας, Ρώσος ή… απατεώνας να πάρει τον Άρη!» (audio)


Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αρένα" μίλησε ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος Γράντας. Σχολίασε την κατάσταση της ομάδας και ανέφερε πως είχε προβλέψει τις εξελίξεις. Τόνισε δεν θα ξαναασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας και πως έχει την δυνατότητα να καλύψει μέχρι ένα ποσό των 10.000.000 ευρώ, όχι όμως τα 30 ή τα τα 40 εκ. που χρωστάει η ΠΑΕ! Τέλος υπογράμμισε πως δεν υπάρχει μέλλον στην ομάδα εκτός αν βρεθεί κάποιος Ρώσος, Άραβας η κάποιος… απατεώνας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λάμπρος Γράντας:

H χθεσινή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" (vid)


Δείτε μαγνητοσκοπημένη την χθεσινή εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαΐδη και τις τρομερές αποκαλύψεις που έγιναν από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξη Κούγια.

«Ο εχθρός στον Άρη είναι εντός, τον Άρη τον αγαπώ πιο πολύ από τη ζωή μου» (audio)


Για ανθρώπους που θέλουν να γίνει στον Άρη ό,τι έγινε στην ΑΕΚ έκανε λόγο ο Λάμπρος Σκόρδας, μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6". «Δεν θα τους κάνω το χατίρι», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο Κούγιας για το "βρωμερό" ελληνικό πρωτάθλημα και τον Άρη


Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή «ΔIKH στον ΣΚΑΪ», υποστήριξε πως δεν αντέχει άλλο την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό αποσύρει από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα την Παναχαϊκή και αποχωρεί ο ίδιος ενώ αναφέρθηκε και στον Άρη.

«Τελειώνει» ο Σκόρδας


Σε πολύ δύσκολη θέση έχει περιέλθει η διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα, στον Αρη.