Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Νο marketing, no money!


Η νοοτροπία που επικράτησε όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο, από τη στιγμή που τον πήραν στα χέρια τους οι γνωστοί επαγγελματίες "οπαδοί", ήταν αρρωστημένη. Κατάλοιπα αυτής της νοοτροπίας υπάρχουν ακόμα, ίσως υπάρχουν για πολύ καιρό ακόμα.

Aρθρογράφοι, δημοσιογράφοι, οπαδοί βρήκαν την εύκολη "λύση" και πάλι στον Άρη. Ή μάλλον τον εύκολο ένοχο. Όταν κάτι δεν πάει καλά συνήθως φταίει ο απλός οπαδός που χρόνια τώρα πληρώνει. Ο οπαδός!! Αυτός που γέμιζε τα ταμεία της ΠΑΕ, για να αδειάζουν "μαγικά" και να μένουν και υποχρεώσεις 30 εκατομμυρίων ευρώ σε διάστημα ΜΟΛΙΣ 7 ετών! Πολλοί "μάγοι" πέρασαν από τον Άρη αυτά τα 7 χρόνια αλλά κανένας από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου! Όλοι στις διοικήσεις!

"Aντιγράφει" τον... Εθνικό Γαζώρου η Ρόμα!


Την Κυριακή η διοίκηση του Εθνικού Γαζώρου μετέδωσε τον αγώνα με την ομάδα του Άρη μέσω της ιστοσελίδας της.

Χαμός για τα εισιτήρια του Άρης - Ρόμα!



Η διάθεση των εισιτηρίων για το μεγάλο φιλικό του Άρη με τη Ρόμα την προσεχή Παρασκευή στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ξεκίνησε σήμερα στις 17:00. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από την κίνηση που υπάρχει, με τα πρώτα

Ο παοκ θα παίξει άλλη μέρα λόγω... Άρη!

Ο Απόλλων Καλαμαριάς ανακοίνωσε πως η ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού του με τον παοκ άλλαξε για να μην συμπέσει μαζί με το Άρης - Ρόμα. Οι λόγοι ήταν προφανείς. Οι επιτελείς της αστυνομίας ήθελαν να αποφύγουν πιθανή συνάντηση οπαδών των δύο ομάδων και ζήτησαν από τη μικρή ομάδα της πόλης να έρθει σε συνεννόηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ώστε να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του μεταξύ τους αγώνα.



Ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου.
“ Το μόνο καθήκον απέναντι στην Ιστορία, είναι να την ξαναγράψουμε… “

Xρόνια πολλά Νικ!

Τα 56 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Νίκος Γκάλης. O κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών γεννήθηκε στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ στις 23 Ιουλίου 1957.




To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (23/07/2013)