Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΕ Άρης: «Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις»


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης για το φλέγον ζήτημα του νέου υποψήφιου επενδυτή:

Την Κυριακή στο γήπεδο ο υποψήφιος επενδυτής;


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον υποψήφιο επενδυτή.

Στεφανίδης στους «98.7»: «Η απόφαση για το 99 μπορεί να ανατραπεί στο Εφετείο»


Στα «Αθλητικά Νέα 98.7» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για την απορριπτική απόφαση του δικαστηρίου για το 99, για τη συνάντηση όλων των φορέων του συλλόγου, για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, για το θέμα του επενδυτή, για το πόρισμα και για τις πιθανότητες να δικαιωθεί ο Άρης στο εφετείο.

Αυτούς θα τους τιμωρήσετε;


Οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κατέθεσαν στα πολιτικά δικαστήρια κοινή αγωγή ακυρώσεως της απόφασης της Super League να προσθέσει διάταξη περί δυσφημιστικής πράξης από οποιονδήποτε που συνδέεται με ΠΑΕ στο καταστατικό της.

Νέο ραντεβού Ηλιάδη-επενδυτή


Σε νέες συζητήσεις με τον υποψήφιο επενδυτή που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην ΠΑΕ Αρης, βρίσκεται αυτή την ώρα ο Δημήτρης Ηλιάδης, στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος κύκλος των επαφών ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν πως σήμερα θα μπουν στο πιο σημαντικό κομμάτι της κουβέντας, από το οποίο θα διαφανεί το κατά πόσο θα προχωρήσει το deal ή όχι.

Η προϊστορία των αγώνων Άρης-Πανθρακικός (videos)


Ο Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 15:00 τον Πανθρακικό για τέταρτη φορά στην ιστορία του στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" στα πλαίσια της Superleague.

Μίλησε κι ο Λάκης...


Ο Άρης πνέει τα λοίσθια και όλοι οι παλαιοί παράγοντες (με μυαλό αλλά αδικημένοι) παρουσιάζονται στα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην άλλη ομάδα της πόλης. Έτσι έπραξε κι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάκης Ιωαννίδης. Αναλυτικά,  τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Super Aris (φύλλο 984)

Και με άλλον... "επενδυτή" μιλάει ο Ηλιάδης


Όπως είναι γνωστό ο προέδρος της ΠΑΕ Άρης κ. Δημήτρης Ηλιάδης βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιο επενδυτή, που ενδιαφέρεται για την εταιρεία.

Αναβρασμός λόγω 99


Σε πλήρες αδιέξοδο οδηγείται η υπόθεση υπαγωγής της ΠΑΕ Αρης στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Μετά την απόρριψη της σχετικής αίτησης, αυτό που ακολουθεί είναι, όπως όλα δείχνουν, η απόσυρση από τη διαδικασία. Οι φωνές που ακούγονται από τους παράγοντες του συλλόγου συγκλίνουν ακόμα και στο ενδεχόμενο να μην κατατεθεί καν έφεση, καθώς, όπως λένε, η υπόθεση θα τραβήξει,εκ νέου, σε μάκρος (περίπου 7 μήνες) και η ΠΑΕ δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει χωρίς αδειοδότηση και συνεπώς χωρίς μεταγραφές για έναν ακόμη χρόνο.