Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

H μάχη πρωταθλήματος που έγινε μάχη... παραμονής!


Πριν από 17 χρόνια μονομαχούσαν για τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών και πλέον για την επιβίωση τους στην Volleyleague. Μία εβδομάδα μετά τη μονομαχία τους στη Μίκρα για την 22η αγωνιστική και τελευταία της κανονικής περιόδου αύριο ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Άρη για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ.

«Φταίμε όλοι, καμία οργάνωση στον Άρη» (audio)


Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα» φιλοξενήθηκε ο αρχηγός του Άρη, Κρίστι Βανγκέλι. Μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα που ήταν πολύ άσχημη σε οργάνωση και ψυχολογία. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μέλλον του και ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κρίστι Βανγκέλι:

Nέα αναβολή για Σκόρδα!


Αναβολή ζήτησε και πήρε ο Λάμπρος Σκόρδας από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση των χρεών της ΠΑΕ Άρης.

«Κόουτς δεν αντέχουμε άλλο!»


Την ερχόμενη Κυριακή (13/6) στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο φετινός αγωνιστικός Γολγοθάς τελειώνει για τον κόσμο και τους πoδοσφαιριστές του Άρη.  Τα πιο δύσκολα, όμως, ξεκινούν από τη Δευτέρα.

Ο Αμπάρκιολης με Γιάννενα


O Απόστολος Αμπάρκιολης (Καβάλας) ορίστηκε να διευθύνει τον κυριακάτικο αγώνα μεταξύ του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννενα που θα είναι και ο τελευταίος για τις δύο ομάδες φέτος.