Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Άρης - Κηφισιά 3-1


Ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε από τον σημερινό αγώνα του με την Κηφισιά. Κέρδισε με 3-1 σετ και συνεχίζει την προσπάθειά του για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Επόμενος αντίπαλος θα είναι ένας εκ των Φοίνικα Σύρου και Λαμίας.

Τα σετ:
23-25, 25-18, 26-24, 25-21.

"Bρωμάει για διπλό" της αεκ στα Γιάννινα!


Βρωμάει στην ... πιάτσα των Ιωαννίνων ότι η ομάδα του Π.Α.Σ. θα μπει χαλαρά στο αυριανό παιχνίδι και η αεκ που καίγεται για βαθμούς θα πάρει εύκολα ή δύσκολα τη νίκη επί της τοπικής ομάδας. Εάν η ομάδα των "τούρκων του νότου" κατακτήσει τη νίκη θα χρειάζεται 3 βαθμούς σε δύο αγωνιστικές ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. 

Για να δούμε λοιπόν κύριε Χριστόπουλε με την ομάδα σας... 
Θα παίξετε "για την τιμή, τη φανέλα που φοράτε και για το όνειρό σας" όπως πολύ καλά κάνατε με τον Άρη;

Ή ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ;

Tέλος ο Αναστόπουλος από τον Ατρόμητο!

Παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου αποτελεί ο Νίκος Αναστόπουλος, όπως ανακοίνωσε η περιστεριώτικη ΠΑΕ μετά από συνάντηση του Έλληνα τεχνικού με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου το πρωί της Κυριακής.  Ο "αλενατόρε" πλήρωσε το "μάρμαρο" για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του με αποκορύφωμα την ήττα από τον Άρη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

"Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο για να συζητηθεί η πορεία της ομάδας μας τις τελευταίες αγωνιστικές.

Από κοινού αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του Νίκου Αναστόπουλου με την ΠΑΕ Ατρόμητος η οποίας τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή συνέχεια κι επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα".

Η μάχη της παραμονής - Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές

Η μάχη της παραμονής έχει φουντώσει για τα καλά. Επτά ομάδες (Α.Ε.Κ., Άρης, Λεβαδειακός, Ο.Φ.Η., Πλατανιάς, Βέροια, Πανθρακικός) θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τη μία θέση που οδηγεί στη Football League αφού η Κέρκυρα έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά. Φυσικά απομένουν άλλα 5 παιχνίδια για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος που θα κρίνουν πολλά.


Συγκεντρωτικά όσον αφορά τη μάχη της παραμονής και τις ομάδες που εμπλέκονται παραθέτουμε τον πίνακα:


OMAΔΕΣ
29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ε.Κ.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΕΝΤΟΣ)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΕΚΤΟΣ)
ΑΡΗΣ
ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΕΝΤΟΣ)
SKODA ΞΑΝΘΗ (ΕΚΤΟΣ)
ΒΕΡΟΙΑ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΕΝΤΟΣ)
Π.Α.Ο. (ΕΚΤΟΣ)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ (ΕΝΤΟΣ)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΕΚΤΟΣ)
Ο.Φ.Η.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΕΝΤΟΣ)
ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΕΚΤΟΣ)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Α.Ε.Κ. (ΕΚΤΟΣ)
ΚΕΡΚΥΡΑ (ΕΝΤΟΣ)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΒΕΡΟΙΑ (ΕΚΤΟΣ)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΕΝΤΟΣ)

Η βαθμολογία ως τώρα έχει ως εξής:

O αθλητικός τύπος αποθεώνει τον Άρη!

Με εξαίρεση ορισμένες οπαδικές εφημερίδες που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ενόψει των τελευταίων δύο αγωνιστικών του πρωταθλήματος ο υπόλοιπος αθλητικός τύπος αποθεώνει την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη για την παλικαρίσια νίκη της μέσα στο Περιστέρι επί του πολύ δυνατού Ατρομήτου.


Η "Goal" στο πρωτοσέλιδό της μιλάει για "Ψυχ-Άρη" κάνοντας λογοπαίγνιο και εστιάζοντας στην ψυχή και το πάθος που έδειξαν οι παίχτες του Άρη στη χθεσινή αναμέτρηση.


Η "Live Sport" μιλά για "Μαχητή" και τονίζει το ντεφορμάρισμα της ομάδας του Περιστερίου.


Η "Sportday" έχει ως πρωτοσέλιδο τη φράση "Αυτό θα πει ΜΑΓΚΙΑ!". Κάνει λόγο για τη μεγάλη νίκη του Άρη ενώ δημοσιογράφοι αρθρογραφούν για το ... φαινόμενο Άρης.


Η εφημερίδα "Μetrosport" που πρόσκειται στον παοκ κάνει λόγο για "Ήρωες" και τονίζει τη λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Στυλιαρά. 

Τέλος, η εφημερίδα "Φως" που πρόσκειται στον ολυμπιακό μιλά για μία αντρίκια νίκη του Άρη στο Περιστέρι με 10 ποδοσφαιριστές!

Και τώρα αγχωθείτε...

"Κρύος ιδρώτας" έχει πιάσει πολλές ομάδες που βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Στο πρωτοσέλιδο οπαδικής εφημερίδας της αεκ λοιπόν γίνεται λόγος για έναν Άρη... “Μπαρτσελόνα”, που αν και με δέκα παίκτες, έμπαινε όποτε ήθελε στην περιοχή του Ατρόμητου και με “περίπατο” μέσα σε αυτήν, πήρε τη νίκη.


Βέβαια στην εν λόγω φυλλάδα αμελούν το ότι ο ΑΡΗΣ έπεσε ξανά θύμα της διαιτησίας με την πέρα για πέρα λανθασμένη αποβολή του Αγκάνθο - όπως στο 1-1 με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (γκολ οφσάιντ από τον Πετρόπουλο) – αλλά και το ότι ο Ατρόμητος μόνο αδιάφορος δεν ήταν. Μάλιστα ο προπονητής του κύριος Αναστόπουλος κινδυνεύει με απόλυση! Επίσης, προφανώς δεν είδαν την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη.


Ανάλογη τοποθέτηση υπάρχει και στην οπαδική εφημερίδα που πρόσκειται στην αγαπημένη ομάδα του "εμποροπλοίαρχου".

«Bγήκε λάδι» ο σφαγέας Στυλιάρας από τον παρατηρητή!

Η αδικαιολόγητη πρώτη κίτρινη κάρτα ο Αγκάνθο, άφησε τον Άρη με έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Στυλιάρα, αλλά ο παρατηρητής τον βγάζει «καθαρό».


Οι «κίτρινοι» έμειναν με δέκα παίκτες μόλις στο 19' του «τελικού» με τον Ατρόμητο, παρ' όλα αυτά κατάφεραν να αποδράσουν με ένα παλικαρίσιο διπλό. Ο Άρης πάντως δικαιολογημένα «φωνάζει» για τη διαιτησία του αγώνα, αφού στην πρώτη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Αγκάνθο, θα έπρεπε να την αντικρίσει ο Φυτανίδης για την αγκωνιά του και όχι ο Ισπανός επιθετικός. Απόρροια αυτής της απόφασης ήταν η έντονη αντίδραση του Αγκάνθο που έφερε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και τελικά την αποβολή του.

Μπορεί να μη στοίχισε τελικά στον Άρη, την ίδια στιγμή όμως ο παρατηρητής του αγώνα, κύριος Μανώλης Γιαννακίδης έβγαλε «λάδι» τον Στυλιάρα, κρίνοντας τον με βάση τη συνολική του παρουσία στο ματς!

5 ευρώ γενική είσοδος με Αστέρα Τρίπολης!


Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολη θα υπάρχει γενική είσοδος πέντε ευρώ σε όλες τις θύρες εκτός από τα επίσημα! Επίσης, το... τζάμπα πέθανε. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Αστέρα Τρίπολης.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/04, 19:00) οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι αισθητά μειωμένες σε σχέση με προηγούμενους εντός έδρας αγώνες.
Συγκεκριμένα τα εισιτήρια στις θύρες 1,2,3 και 9 θα κοστίζουν 5 ευρώ και στη θύρα 7 (επισήμων) 15 ευρώ.
Επίσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα υπάρχουν προσκλήσεις."