Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Kόντης:«Ο καθένας έχει την ιστορία του στο ποδόσφαιρο»... Εμένα μου λες;


Δεν άφησε ασχολίαστες ο Γιάννης Κόντης τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο Τάκης Γκώνιας μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Γλυφάδα.

Ξεπέρασαν τα 1.000 τα διαρκείας της ΚΑΕ


Περισσότεροι από 200 φίλαθλοι έσπευσαν στα γραφεία για να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας και πλέον ο αριθμός είναι τετραψήφιος. 

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τα εισιτήρια στη Βέροια


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης για τα εισιτηρία του αγώνα Βέροια-Άρης:

Πειράματα στο φιλικό της Καστοριάς


Πως και πως περιμένει τη φιλική αναμέτρηση της Καστοριάς (αύριο στις 5 μμ) ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο προπονητής του Αρη έχει προγραμματίσει να κάνει... πειράματα στο συγκεκριμένο ματς, δοκιμάζοντας πρόσωπα, σχηματισμούς, καταστάσεις.

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για τα διαρκείας


Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για το ζήτημα των διαρκείας:

Eβγαλε το πόρισμα ο "δημοσιογράφος"


Aδικώς αναμένουμε το πόρισμα της εταιρίας ΝΕΧΙΑ για την ΠΑΕ Άρης. Γνωστός ευτραφής δημοσιογράφος έχει βγάλει ήδη πόρισμα.

"Aστοχία" της ΚΑΕ Άρης με τα διαρκείας...


Πριν λίγο ο Σ.Φ. Άρη, Super 3, εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ και τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον παοκ.

Η NEXIA στέλνει τον φάκελο


Η στιγμή που ταλάνισε, που ταλαιπώρησε, που δίχασε την οικογένεια  του Αρη, έφτασε. Μετά από παραπάνω από έναν χρόνο παλινωδιών, καθυστερήσεων και «αψιμαχιών», η NEXIA, η εταιρία που ανέλαβε να διενεργήσει τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ Αρης για την οκταετία 2004-12, ειδοποίησε πως ολοκλήρωσε το έργο της και πως είναι έτοιμη για την έκδοση του αποτελέσματος.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (15/10/2013)