Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Στα "Σπορ του Βορρά" θα δώσουν συνέντευξη οι συνδεσμίτες του Άρη;


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε εκπρόσωπος του συνδέσμου «Super3» και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του προέδρου της ομάδας, Λάμπρου Σκόρδα, ενώ τόνισε πως την Κυριακή ο σύνδεσμος θα δώσει κανονικά το παρόν στο "Κλεάνθης Βικελίδης". 

ΚΜΑ: «Μακριά από προκλήσεις»


Ανακοίνωση εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση:

O... επαγγελματίας κύριος Ιωαννίδης (pic, video)


Ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης δίχως ίχνος ντροπής μίλησε και πάλι για την... Αρειανοσύνη του.

Μελό από Ιωαννίδη... (video)


Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Ιωαννίδης και μετά τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Άρη (κυρίως μέσω διαδικτύου) αναφέρθηκε και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Super Aris" (14-20/03/2014)

Aπίστευτη πρόκληση από ΚΕΔ και ΠΑΟΚ!


Ο βοηθός διαιτητή, Αλέξανδρος Γρεβένης για λόγους υγείας ζήτησε την αντικατάσταση του από το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ και τη θέση του πήρε ο Ιορδάνης Δημητριάδης από την Καστοριά. Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΕΔ αναφέρει:

Στους ποδοσφαιριστές οι εισπράξεις του ντέρμπι


Μήνες έχουν να δουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη το χρώμα του χρήματος και γι’ αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να τους διαθέσει τα έσοδα από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Περιμένει Αγκάνθο, βγάζει ενδεκάδα


Τον Νταβίδ Αγκάνθο, περιμένει ο Σούλης Παπαδόπουλος, προκειμένου να καταλήξει στη ενδεκάδα που θα παρατάξει, την Κυριακή το βράδυ, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο «Κλ. Βικελίδης».