Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αρβανιτίδη... συμφέρει


Αρβανιτίδη έχεις πολλά μπακάλικα στη Θεσσαλονίκη...

Αν φύγει ο Άρης με το διπλό τη Δευτέρα θα είμαστε ΟΛΟΙ ευχαριστημένοι...

Αρβανιτίδη... ΣΥΜΦΕΡΕΙ

Τάτος: Ο Άρης είναι ο μεγάλος κόσμος του

Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε για την προσπάθεια επιβίωσης του Άρη και τον δικό του ρόλο σε αυτήν!

«Θα είναι άδικο να υποβιβαστεί ένας τόσο μεγάλος σύλλογος», είπε ο Τάτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΟΠΑΠ TV.

Η συνέντευξη του Ανδρέα Τάτου στην ΟΠΑΠ TV

Για το ότι δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό: «Όταν δεν παίζεις για αρκετό διάστημα είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποδώσεις αυτό που μπορείς. Έκανα καλές προπονήσεις στον Ολυμπιακό με τον γυμναστή και δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ στον Άρη. Η δουλειά ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, άλλωστε και είχα εκείνα τα στοιχεία που θα με βοηθούσαν όταν θα ερχόταν η στιγμή να παίξω».

Για τους λόγους που επέλεξε τον Άρη: «Σίγουρα θέλεις να παίζεις, όταν είσαι εκτός αποστολής αισθάνεσαι κάπως περίεργα. Είχα αρκετές προτάσεις από Super League αλλά προτίμησα τον Άρη διότι είναι μια σημαντική ομάδα με πολύ κόσμο. Πιστεύω πως όταν κάθεσαι και δεν παίζεις δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Ήθελα να έχω αγωνιστική παρουσία ιδιαίτερα σε ομάδες που υπάρχει πίεση από τον κόσμο».

Για την προσαρμογή στον Άρη: «Δεν είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστείς σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Όταν μπήκα στην ομάδα είχαμε τον Ισπανό προπονητή, τον Αλκαράθ, που με βοήθησε πολύ να ακολουθήσω το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Με βοηθάει το σύστημα του Άρη να παίξω όπως μου αρέσει. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα μείνουμε. Θα είναι άδικο να υποβιβαστεί ένας τόσο μεγάλος σύλλογος».

Για τον τρόπο παιχνιδιού που του αρέσει: «Μου αρέσει να δημιουργώ και να έχουμε κατοχή μπάλας, να βγάζουμε κάθετες πάσες στους επιθετικούς».

Για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: «Όταν έχεις δίπλα σου μεγάλους ποδοσφαιριστές όπως ο Ιμπαγάσα, ο Μανιάτης, ο Τζεμπούρ, ο Μητρογλου, βελτιώνεσαι πάρα πολύ. Κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα και σε ωθούν να δουλέψεις σκληρά.

Ο «Κάνιο» μου έμαθε πολλά και είναι από αυτούς τους παίκτες που σε διδάσκουν. Ελάχιστοι θα φτάσουν στο επίπεδό του».

Για τον Ολυμπιακό: «Οι στόχοι μου είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και να παίζω όσο καλύτερα γίνεται. Μετά μία επιδίωξη: να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να αποδείξω ότι αξίζω. Να δικαιωθώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους του συλλόγου».

Για την εθνική ομάδα: «Στην εθνική είχα μία πρόσκληση. Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι ένα πολύ σημαντικό σκαλοπάτι. Το εξωτερικό δεν με απασχολεί άμεσα, με ενδιαφέρει να πετύχω στον Ολυμπιακό».

Για το εξωτερικό: «Σίγουρα αργότερα θα με ενδιαφέρει να παίξω το εξωτερικό. Πιστεύω ότι εκεί είναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο».

Για τις «ποδοσφαιρικές» ευκαιρίες της κρίσης: «Οι ομάδες δεν είναι τόσο καλές λόγω κρίσης και δεν είναι εύκολο να ανταποκριθούν. Από την άλλη είναι σημαντικό για τα νέα παιδιά και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Δεν είναι και το καλύτερο αλλά κάθε δυσκολία για καλό».

Για τον Γιώργο Δώνη: «Μου έμαθε πολλά στον Ατρόμητο ο κ. Δώνης. Κάναμε και καλές χρόνιες στο πρωτάθλημα».


Bρυκόλακας στα FM

Σήμερα ένας βρυκόλακας, ο μεγαλύτερος υπεύθυνος της καταστροφής που συντελέστηκε στον Άρη τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας τον στα πρόθυρα διάλυσης σε όλα τα τμήματα, τόλμησε και βγήκε στα FM. Εκεί συντελέστηκε μία μεγάλη απομυθοποίηση. Με σένα Σάρουμαν αλλά και με όλα τα άλλα τσιράκια σου (παράγοντες, δημοσιογράφους-παπαγάλους) θα τα πούμε από τις 22 Απριλίου.

Απλά να παρακαλάτε τον καλό Θεούλη να μη γίνει καμία στραβή με την ομάδα...

Ο Άρης ζήτησε 5.000 εισιτήρια για τη Βέροια!


Κιτρινόμαυρος ξεσηκωμός επικρατεί δικαιολογημένα για το παιχνίδι της Δευτέρας. Η κίτρινη ΠΑΕ ζήτησε 5.000 εισιτήρια γα το παιχνίδι αυτό.

Η ΠΑΕ Άρης γνωρίζοντας τη μεγάλη δίψα των φίλων του Άρη να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στο δύσκολο αυτό παιχνίδι, έχει ζητήσει 5.000 εισιτήρια από τη ΠΑΕ Βέροια με επίσημο έγγραφό της.

Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης αλλά και το πόσα ακριβώς εισιτήρια θα έχουν στη διάθεσή τους οι φίλοι του Άρη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί.

Ξεκαθαρίζει για Κοέλιο και «δόσεις»

Η κατάσταση του Νούνο Κοέλιο και οι πιθανότητες του να προλάβει τον αγώνα της Δευτέρας στη Βέροια θα ξεκαθαρίσουν σήμερα. Ο Πορτογάλος ένιωσε εκ νέου ενοχλήεις στους προσαγωγούς πριν από τον αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης και δεν αγωνίστηκε και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική που θα αποτυπώσει την κατάσταση.

Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού των κίτρινων πάντως χθες το βράδυ ήταν πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει καθώς η μη συμμετοχή του δεν επιδείνωσε την κατάσταση.

Δεν είναι μυικά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν Γιάννης Ζαραδούκας και Γιάννης Γιαννιώτας, όπως και αυτό του Ρουμπέν Πουλίδο στον τετρακέφαλο.

Στην Αθήνα παρέμεινε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης. Σήμερα στις δυόμισι το μεσημέρι, μαζί με τους νομικούς Χρήστο Γρόλλιο και Αργύρη Αργυριάδη, είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τους εκπροσώπους της λίγκας, της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠ, για την αναζήτηση φόρμουλας διακανονισμού των οφειλών του Άρη σε ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνειν περισσότερα από 300 χιλιάδες ευρώ και για τις οποίες οι κίτρινοι δεν αποδέχτηκαν, ως μη βιώσιμη, τη λύση των 45 δόσεων που συμπεριελήφθη στο "μνημόνιο" που υπέγραψαν οι τρεις πλευρές την προηγούμενη εβδομάδα.

πηγή: http://www.pamesports.gr