Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Θέλουν Ντεσπέιν στον Άρη


Προσπάθεια για να φέρουν ξανά στην Ελλάδα, τον Ρολάντο Ντεσπέιν κάνουν στον Άρη. Οι κίτρινοι ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Σέρβου ακραίου Μπράνκο Ρόλιτς, του οποίου το συμβόλαιο λύθηκε.

Η προϊστορία των αγώνων ΠΑΟΚ - Άρης


Ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την  Κυριακή (24/11, 19.30). Αυτός θα είναι ο 53oς αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων. Από τα 52 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί ο Άρης έχει κερδίσει τα 9, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης τα 29, ενώ 14 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Η τελευταία νίκη του Άρη ήλθε τη σαιζόν 2010-2011 με γκολ του Χαβίτο. Αναλυτικά η προϊστορία των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

To πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Super Aris (φύλλο 982)

Ψάχνει τον αντι-Πουλίδο


Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Ρούμπεν Πουλίδο, η παραίτησή του από την αρχηγία του Αρη και η φυγή του στην Ισπανία, οδηγούν τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, με βήμα ταχύ, προς την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, στο ντέρμπι της Τούμπας. Θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως ο Πουλίδο δεν θα ξεκινήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Σέρβο τεχνικό να «βλέπει», κατά κύριο λόγο τον Κύργια και τον Νταμαρλή, δίπλα στον Ελσνερ.

Παπαστεριανός:"Στενοχωριέμαι για τον Άρη, ήθελα να μείνω"


Ο Μανώλης Παπαστεριανός μίλησε στο Sport24.gr για τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας με τη Ρουμανία, τους παίκτες που πρέπει να προσέξουμε και τα στοιχήματα που έχει βάλει με τους συμπαίκτες του. "Στενοχωριέμαι για τον Άρη" είπε μεταξύ άλλων, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του απ’ όσα έχει βρει στην Κονκόρντια.