Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Πρόστιμο "μαμούθ" στην ΠΑΕ Άρης!

Πρόστιμο «μαμούθ» 100.000 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ΠΑΕ Άρης για θέμα που άπτεται της προσκόμισης εγγυητικής επιστολής!


Υψηλά πρόστιμα επιβλήθηκαν για τον ίδιο λόγο στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός (260.000), Πανιώνιος (110.000) και ΟΦΗ (100.000), ενώ από 50.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων, Θρασύβουλος και Κασσιόπη.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Αστέρα Τρίπολης

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ΠΑΕ Άρης, σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή 14 Απριλίου στις 19:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ανακοίνωση αναφέρει:


Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή 14 Απριλίου στις 19:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όπως έχει ανακοινώσει, στο παιχνίδι με την πελοποννησιακή ομάδα οι τιμές των εισιτήριων είναι ειδικά διαμορφωμένες και αισθητά μειωμένες σε σχέση με προηγούμενους εντός έδρας αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια στις θύρες 1,2,3 και 9 κοστίζουν 5 ευρώ και στη θύρα 7 (επισήμων) 15 ευρώ.

Επίσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όπως έχει ανακοινώσει, στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα υπάρχουν προσκλήσεις.

Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται ήδη τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html. ".

Στην Αθήνα Σκόρδας και Πολατιάν!


Στην Αθήνα, για ζητήματα της ομάδας , θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας. Μία από τις επισκέψεις που έχει προγραμματίσει, θα γίνει στον ΟΠΑΠ , προκειμένου να διεκπεραιώσει συγκεκριμένες υποθέσεις. 

Μαζί του θα έχει τον κ. Λάζαρο Πολατιάν, τον οποίο ο κ. Σκόρδας στήριξε δημόσια, χθες (με ανακοίνωση της ΠΑΕ), μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χορήγησης υποχρεωτικής άδειας και σιωπηρής παύσης από τα καθήκοντά του.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της νομικής εκπροσώπησης στην εκδίκαση της Παρασκευής, για την υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Οι τρεις δικηγόροι που χειρίζονται το θέμα (Αργυριάδης, Τσομίδης, Χριστοφορίδης), ζήτησαν έγγραφες διαβεβαιώσεις από την πλευρά του προέδρου, ότι στηρίζει απολύτως το πλάνο βιωσιμότητας που συμπεριέλαβαν στο δικόγραφο, καθώς δεν αρκούνται στη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ, βάση της οποίας, παίρνουν το «πράσινο φως» για παράσταση στις 12 Απριλίου.

Ωστόσο, τέτοιου είδους στήριξη πολύ δύσκολα θα αποφασίσει να δώσει ο Σκόρδας. Το πιο πιθανό είναι να απαντήσει με εξώδικο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σε ότι αφορά, τέλος, στην υπόθεση Σηφάκη, έχει προκληθεί ανησυχία. Ο πρώην τερματοφύλακας των κιτρίνων ζητά άμεση επιβολή ποινών στον Άρη (αφαίρεση βαθμών), εξαιτίας του χρέους ύψους 988 χιλιάδων ευρώ που υφίσταται προς το πρόσωπό του. Δεν αποκλείεται και αυτό το σοβαρό ζήτημα να βρίσκεται στην ατζέντα του προέδρου, κατά τη σημερινή του παρουσία στη πρωτεύουσα.