Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Γρόλλιος:«Θέμα διοίκησης η υπαγωγή στο "99"»


Ο Χρήστος Γρόλλιος ήταν ένας από τους δικηγόρους που βοήθησαν ώστε η ΚΑΕ Άρης  να πετύχει την υπαγωγή της στο Άρθρο 99. Ο γνωστός νομικός εξήγησε πώς οι «κίτρινοι» κατάφεραν αυτήν τη θετική εξέλιξη και τόνισε τη σημασία της. Μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό είπε:

"Ψάχτηκε" για Φωτάκη ο Άρης!


Το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του Παπαστεριανού με την Κονκόρντια οδήγησαν το Σούλη Παπαδόπουλο να αναζητήσει άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Μπήκε στο άρθρο "99" η ΚΑΕ Άρης!


Μία ευχάριστη είδηση ήρθε σήμερα για την ΚΑΕ Αρης. Πριν από λίγο έγινε γνωστό στους διοικούντες της ΚΑΕ πως η αίτησή τους για υπαγωγή στο άρθρο 99 έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα πλέον οι "κίτρινοι" να αλλάζουν σελίδα.

«Να βρεθούν αυτοί που έφεραν τον Άρη σε αυτό το σημείο»


Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός μίλησε σε αθλητική εφημερίδα, λίγα λεπτά μετά το τέλος της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αναφέρθηκε στην κακή πορεία του Άρη και στη δυνατότητα να ανατρέψει την κατάσταση, προκειμένου να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

«Μόνο πρόστιμα θα φέρει ο εισαγγελέας!»


Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης. Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Μπήκε εισαγγελέας στον Αρη!


Αυτό που ζητούσαν οι φίλοι του Αρη, μήνες τώρα, είναι γεγονός! Ο οικονομικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιωτόπουλος, δουλεύει πάνω στο πόρισμα της nexia, μπαίνοντας, επί της ουσίας, στην ΠΑΕ.