Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Φήμες για Πολατιάν στον Άρη!


Με το θέμα του προπονητή να έχει πλέον λήξει έντονες φήμες μιλούν για... εξωαγωνιστική συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και Λάζαρο Πολατιάν.

Ο πρώην διαιτητής που πλέον είναι παρατηρητής αγώνων, σύμφωνα με πληροφορίες, έθεσε την παραίτησή του στην ΚΕΔ, προκειμένου να αναλάβει πόστο (γενικός αρχηγός ή τεχνικός διευθυντής) στους "κίτρινους".

Άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, εδώ και λίγες μέρες, με σαφή στόχο να υπάρξει ενίσχυση στα κέντρα αποφάσεων και ειδικά σε ό,τι αφορά το κομμάτι της διαιτησίας από το οποίο του έχουν στερηθεί πολλοί βαθμοί και φέτος. Στόχος να εξασφαλιστεί το 50-50.

Εάν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, τότε η συμφωνία θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Mπάλα παίζει η διοίκηση


«Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Είμαστε μια διοίκηση τριών μηνών και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι με τον καινούργιο προπονητή μας θα τα καταφέρουμε. Όλα είναι δύσκολα. Η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ είναι τραγική, παρόλα αυτά σ’ αυτή την πόλη πάντα υπήρχε και θα υπάρχει ο Άρης.

Mήνυμα στη διοίκηση από τον Super Aris

H ομάδα μπορεί να πάρει άλλους 18 βαθμούς. Σώνεται άνετα εκτός αν κάποιοι ΔΕΝ θέλουν να σωθεί.

Άρης VS Σούλης (vids)


Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Άρη, τον οποίο έχει συναντήσει οχτώ φορές στο παρελθόν ως αντίπαλος. Η τελευταία ωστόσο, ήταν στη μάυρη χρονιά της Β' Εθνικής...

Στις οχτώ συνολικά φορές που βρέθηκαν αντιμέτωποι, όλες σε παιχνίδια Άρης-Προοδευτική, με την πρώτη να χρονολογείται τη σεζόν 1999-2000, οι «κίτρινοι» μετρούν πέντε νίκες, δύο ματς ήρθαν ισόπαλα, ενώ γνώρισαν μόνο μία ήτα, εκείνη με 3-1 το 2002.

Αναλυτικά η μεταξύ τους προϊστορία:

1999-2000

Προοδευτική-Άρης 0-1

Άρης-Προοδευτική 2-1

2002-2003

Προοδευτική-Άρης 3-1

Άρης-Προοδευτική 2-1

2003-2004

Άρης-Προοδευτική 3-0

Προοδευτική-Άρης0-0

2005-2006
Άρης-Προοδευτική 1-1

Προοδευτική-Άρης 0-1