Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Kαι το μπάσκετ με λεωφορείο!


Eίναι γνωστό ότι την προηγούμενη αγωνιστική η αποστολή του Άρη ταξίδεψε στον Πειραιά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό οδικώς και το ίδιο θα γίνει και στον επόμενο αγώνα με τον Αστέρα, στην Τρίπολη.

Xoλέβας: «Κάθε Κυριακή πίναμε φαρμάκι» (audio)


Ο Γιάννης Χολέβας, πρόεδρος του Άρη τη δεκαετία του ’50, ο παλαιότερος εν ζωή πρόεδρος του συλλόγου και πρώην πρύτανης του πανεπιστημίου Πειραιώς θυμήθηκε από την Αθήνα, όπου ζει μόνιμα, σπουδαίες στιγμές της ομάδας στο πέρασμα του χρόνου και αναφέρθηκε στο παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Ο κ. Χολέβας ξέσπασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena» στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο του Άρη.

O Κουτσιαύτης στην Τρίπολη!


Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης της 33ης αγωνιστικής μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Άρη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Πλάνο για Football League ο Σκόρδας


Το κλίμα στις τάξεις του Άρη μόνο θετικό δεν είναι για το πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ Λάμπρου Σκόρδα, ωστόσο εκείνος προετοιμάζει πλάνο για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ανακοινώσεις "Super3" και "Ιερολοχιτών"



Aνακοινώσεις εξέδωσαν οι Σ.Φ. Άρη "Super3" και "Ιερολοχίτες" για τους αγώνες Άρης-Παναθηναϊκός στο βόλεϊ και Αστέρας-Άρης στο ποδόσφαιρο αντίστοιχα.