Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Tρεις πέφτουν τρεις ανεβαίνουν


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που πηγάζουν από την ΕΠΟ, η Ομοσπονδία οδηγείται στην απόφαση να διατηρήσει το αρχικό σχέδιο σχετικά με την άνοδο τριών ομάδων από την Football League και τον υποβιβασμό άλλων τόσων από την Super League. Ένα ζήτημα που, δυστυχώς, αφορά και την ομάδα του Άρη

Super 3 με σήμα το... μουστάκι!


Όπως ανακοίνωσε χθες ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φίλων του Άρη, ο Super 3, θα επιστρέψει στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης με έκτακτη εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4.

Δεσμευμένος ο λογαριασμός της ΑΜΚ, επεξεργάζονται λύσεις στην ΚΜΑ!


Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε την Παρασκευή και τον λογαριασμό στον οποίο μπορεί να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε στην ΑΜΚ και μάλιστα με παράταση ενός μήνα ως τις 5 Δεκεμβρίου.

Αντιδρά η Κοινωνία του Αρη


Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε η συνεδρίαση του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Αρη, έχοντας ως κεντρικό θέμα τους τρόπους αντίδρασης σε περιπτώσεις όπως η πρόσφατη στο Ηράκλειο, με την αποβολή του Ελσνερ. Δεν είναι η πρώτη φορά που θεσμικοί φορείς των κιτρίνων αναγκάζονται να ασχοληθούν με τέτοιου είδους ζητήματα (έγινε και μετά τις τρεις αποβολές στη Βέροια), όμως το γεγονός πως τα περιστατικά πυκνώνουν, δημιουργεί έντονη ανησυχία στους κόλπους της ομάδας.