Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Aυτή είναι η ΚΕΔ (pic)

Toυ ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗ

Eξελίξεις στον Α.Σ. Άρης


Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν σήμερα σε δύο... "καυτά" μέτωπα του Α.Σ. Άρης.

Γιώτας: «Επεδίωξα συνάντηση με Μιχαλάκα, οι υπεύθυνοι δεν την έβρισκαν στα τηλέφωνα!»


Αίσθηση έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις των φίλων του Άρη οι αποχωρήσεις των κορυφαίων κολυμβητών από τις τάξεις του Α.Σ. Άρη, Άρη Γρηγοριάδη και Μαρίας Μιχαλάκα. Σήμερα ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης πήρε θέση.

Από αύριο τα εισιτήρια με Πλατανιά Χανίων


Σε κυκλοφορία θα τεθούν αύριο το πρωί (10:00) τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πλατανιά την Κυριακή (27/10) στις 15:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Αλέφαντος: Δημόσιος κίνδυνος ο Βοσκάκης (video)


Ο Νίκος Αλέφαντος σχολίασε τη διαιτησία Βοσκάκη στο παιχνίδι Βέροια-Άρης στην εκπομπή που εμφανίζεται. Ζήτησε να μην ξαναδιευθύνει κανέναν αγώνα, τον χαρακτήρισε "δημόσιο κίνδυνο" και υποστήριξε ότι διέλυσε τον Άρη. Δείτε το βίντεο του arisiempr.blogspot.gr:

Προνομιακές τιμές η ΚΑΕ Άρης με Νέα Κηφισιά!


Σε μία "φιλολαϊκή" κίνηση προχωρά η ΚΑΕ Άρης στον αγώνα με τη νέα Κηφισιά που θα διεξαχθή το Σάββατο. Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ προσφέρει το προνόμιο στους φιλάθλους της ομάδας, να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Κηφισιά από τις θύρες 5-6 του “Nick Galis Hall” αγοράζοντας δύο εισιτήρια στην τιμή των 15 €! Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Αργυριάδης: «Το 99 δεν είναι το τέλος αλλά μια νέα αρχή»


Ο δικηγόρος Αργύρης Αργυριάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena" για την “μάχη” που ετοιμάζεται να δώσει στα δικαστήρια ο Άρης για το άρθρο 99.Αναλυτικά είπε:

Kράβαρικ: "Επιθετικό πρόβλημα"


Μεγάλο επιθετικό πρόβλημα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από αυτό με τον Εθνικό στην πρεμιέρα, αντιμετώπισε ο Αρης στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Λαμία. Η εμφάνιση της ομάδας, ακόμη και στο πρώτο σετ που κατέληξε στα χέρια της, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και παρά το γεγονός ότι αμυντικά η ομάδα έχει απαντήσεις δεν μπορεί να τελειώσει τις φάσεις.

Έσφαξε τον Άρη...(video)


Σε ένα παράλληλο σύμπαν... Κάποιος έσφαξε τον Άρη...

Τάτος: «Τι καταφέρνουμε παίζοντας με 8 παίκτες;»


Η σκηνή της αποβολής του Πουλίδο, μετά το τέλος του αγώνα της περασμένης Κυριακής στη Βέροια, συζητιέται ακόμη. Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Βοσκάκη, βρήκε τον Αρη με 8 ποδοσφαιριστές! Ο Ανδρέας Τάτος, αναρωτιέται ποιον ωφελεί αυτό το σκηνικό. Προτάσσει την αναγκαιότητα να βλέπουμε ποδόσφαιρο στα γήπεδα και όχι αποβολές και μιλά στο novasports.gr για το μέλλον της ομάδας του, μετά το «διπλό» στην Ημαθία.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (22/10/2013)