Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Το πιο ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ διπλό που έχει κάνει ομάδα στο ΒΡΩΜΕΡΟ ελληνικό πρωτάθλημα!


Ο Ανδρέας Τάτος σκόραρε στο 82' και ο Άρης των 10 παικτών (αποβολή Αγκάνθο από το πρώτο ημίχρονο) πήρε παλικαρίσια νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον κακό Ατρόμητο (1-0) που κινδυνεύει να χάσει το τρένο των πλέι οφ! 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Άρη όταν ο Γιάννης Γιαννιώτας βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου, σούταρε, αλλά την τελευταία στιγμή ο Γιαννούλης έβαλε την κόντρα και έσωσε την ομάδα του. O Άρης φάνηκε ότι είχε την υπεροχή στον αγώνα και είχε έλεγχο του ρυθμού.

Στο 18′ έγινε η φάση που άλλαξε την ροή του αγώνα. Ο Αγκάνθο βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο από μαρκάρισμα του Φυτανίδη, αλλά ο Στυλιάρας έκρινε – λανθασμένα – ότι ο παίκτης του Άρη έκανε θέατρο. Του έδωσε κίτρινη κάρτα, κάτι που έκανε έξαλλο τον Αγκάνθο. Ο Ισπανός ήταν οργισμένος με την απόφαση του Στυλιαρά και την στιγμή που τον ηρεμούσαν οι συμπαίκτες του, ο Στυλιαράς του έβγαλε δεύτερη κίτρινη και τον απέβαλλε. Εκεί καταγράφηκε η πιο δυνατή εικόνα της αναμέτρησης με τους παίχτες του Άρη να ξεσπούν σε κλάμματα αφού είδαν την ομάδα για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά φέτος να αδικείται.

Ο Άρης δεν έχασε την συνοχή του στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και με παίκτη λιγότερο. Η άμυνα λειτούργησε σωστά και οι κίτρινοι ήταν αυτοί που είχαν δύο ευκαιρίες για να σκοράρουν, όταν στο 40′ μετά από μπαλιά του Πουλίδο, ο Οικονόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά είδε τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι του Ράντμαν. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γιαννιώτας στην κόντρα επίθεση βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, καταδιωκώμενος από τέσσερις παίκτες του Ατρόμητου, σούταρε, αλλά δεν βρήκε στόχο…


Παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο ο Άρης ήταν μέσα στο γήπεδο η ομάδα που ήθελε, η ομάδα που έψαχνε τη νίκη. Στο 64′ το σουτ του Γιαννιώτα πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Ράντμαν. Στο 73′ το σουτ του Τριανταφυλλάκου κόντραρε στον Σκόνδρα. Στο 80′ σουτ του Τάτου πήρε περίεργη τροχιά μετά από κόντρα, κατευθυνόταν στην εστία, αλλά ο Ράντμαν με τα ακροδάκτυλα έδιωξε σε κόρνερ.


Στο 82′ ήρθε το γκολ. Μετά από όμορφη προσπάθεια του Γιαννιώτα έγινε το ευθύβολο σουτ του Τάτου μέσα από τη μεγάλη περιοχή και γκολ! Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν έγινε τίποτα το αξιοσημείωτο πέραν ενός σουτ του Καραγκούνη. Ο Άρης πήρε το πιο σημαντικό και παλικαρίσιο τρίποντο ως το επόμενο...

Ο κόσμος του Άρη ήταν και πάλι συγκλονιστικός και χαμογέλασε μετά από πολύ καιρό!

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (58' Καραγκούνης), Ιγκλέσιας, Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (67' Π. Γκαρσία), Μπρίτο, Μάντζιος (79' Κούτσι).

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης (70' Διαμαντάκος), Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Γιαννιώτας (94' Ηρακλής), Τάτος (90' Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Αγκάνθο.

Άρης-ΚΑΟΔ 85-73


Με πολύ καλή απόδοση του Χαντ που σημείωσε 15 πόντους και του Βεζένκοφ στα κρίσιμα σημεία ο Άρης βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει με 85-73 του ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο και να πάρει προβάδισμα για πρόκριση στα πλέι οφ. Κάλυψαν και τη διαφορά της ήττας τους στο πρώτο αγώνα οι Θεσσαλονικείς.

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 48-33, 65-60, 85-73

O Nίκος Γκάλης κάνει ... sold out!


Εκατοντάδες φίλοι των «κίτρινων» επ' ευκαιρία της παρουσίας τους στο γήπεδο, για τον αγώνα Άρης- ΚΑΟΔ, πήγαν ώρες νωρίτερα προκειμένου να προμηθευτούν και το εισιτήριο για τις εκδηλώσεις προς τιμή του Nίκου Γκάλη. Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα ελεύθερης πώλησης εισιτηρίων ανεξαρτήτως αν κάποιος έχει κάρτα διαρκείας ή όχι.

Tι προκάλεσε την οργή του Super 3


Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας ο Super 3 εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία εξαπέλυσε επίθεση εναντίον συγκεκριμένου ιστότοπου. Το κείμενο που προκάλεσε την οργή του συνδέσμου και όπως φαίνεται έχει γράψει ο Μάκης Δαλιάνης (ηγετική μορφή του "Σαουριδικού" Super 3) έχει τίτλο «Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν» και αναφέρει:

Οι ευθύνες για την έκβαση τη φετινής χρονιάς είναι συγκεκριμένες και κανείς δεν μπορεί να τις «μεταβιβάσει» ή να τις αποποιηθεί με αστεία επιχειρήματα που δεν μπορούν να πείσουν κανέναν που, έστω και στοιχειωδώς, παρακολουθεί τις εξελίξεις στον ΑΡΗ. 

Η χρονιά ξεκίνησε με συγκεκριμένες συμπεριφορές ανθρώπων που πέταξαν στα σκουπίδια μια δέσμευση εισροής στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ δύο εκατομμύριων ευρώ, μέχρι 30/6/12, και άλλων τόσων μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς. Στα σκουπίδια. Για λίγες ημέρες. 

Αν δεν έμπαιναν τα χρήματα στο ταμείο του ΑΡΗ, για ό,τι και να συνέβαινε έκτοτε η ευθύνη θα ανήκε στα άτομα εκείνα που θα είχαν φανεί αφερέγγυα. Θα ήταν αποδεδειγμένα ψεύτες, αποκλειστικά υπεύθυνοι για το ότι ο ΑΡΗΣ θα οδηγούνταν αρχές Ιουλίου σε αναζήτηση λύσεων ανάγκης και σχεδόν αποκλειστικά υπεύθυνοι για την εξέλιξη της φετινής χρονιάς.

Κανένας, όμως, δεν είχε τελικά την δυνατότητα να διαπιστώσει αν αυτή η χρηματοδότηση θα υλοποιούνταν καθώς σε ορισμένους δεν υπήρχε «διάθεση» να περιμένουν μερικές μέρες γι’ αυτό που, με συντριπτική πλειοψηφία, είχε παρθεί απόφαση στη Γενική Συνέλευση της 21ης Μαΐου 2012 και που ακυρώθηκε πραξικοπηματικά, επειδή έτσι αποφάσισαν κάποιοι. 

Δεν ξέρουμε αν από τότε ακόμα είχαν στο νου τους τη μεθόδευση που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες και γι’ αυτό είχαν σπεύσει να «ενεργήσουν» αν και δεν είχαν καμία εναλλακτική λύση της προκοπής, όπως φάνηκε στη συνέχεια και παρά τις εξαγγελίες για λύσεις που θα συσπειρώσουν και θα ενθουσιάσουν τον κόσμο, φέρνοντας την ομάδα σε αδιέξοδο και σε λύσεις ανάγκης που δεν είχαν να επιδείξουν καμία απολύτως «παλικαριά» αλλά μόνο ανικανότητα που συμπαρέσυρε και την ομάδα.

Ανίκανοι όσοι κλήθηκαν να διαχειριστούν έναν ΑΡΗ δίχως έσοδα πέρα από τα τηλεοπτικά, τη «φανέλα», τα διαρκείας και τη στήριξη του κόσμου, παρά τις μεγαλοστομίες τους για τα έσοδα που θα έφερνε ο κόσμος ο οποίος θα συσπειρωνόταν γύρω τους και θα γράφονταν στην ΚΜΑ 15.000 μέλη και θα πωλούνταν και 15.000 διαρκείας...! 

Είχαμε φτάσει σε τέτοιο σημείο παράνοιας ώστε άτομα που τελικά συμμετείχαν στην «καλοκαιρινή διοίκηση» (γιατί είχαμε και χειμωνιάτικη και θα έχουμε και εαρινή) παρουσίαζαν - στη Γ.Σ του Μαΐου του 2012 - ανάλυση προσδοκώμενων εσόδων στα οποία ανέφεραν ποσό 4.000.000 (!) ευρώ που θα συγκεντρώνονταν από τον κόσμο!!!

Πάντως, για τα χρήματα από τα έσοδα που είχαν να κάνουν με τη στήριξη του κόσμου, φρόντισε και ο «καβαλάρης στο άσπρο άλογο» με κάθε τρόπο να είναι ακόμη λιγότερα, με καθημερινό χλευασμό των πρωτοβουλιών για συγκέντρωση χρημάτων, που έφτασε μέχρι το έσχατο σημείο ξεδιαντροπιάς να μην προβάλει μέσω της εφημερίδας του φιλικό αγώνα που έδινε ο ΑΡΗΣ. 

Πέρα απ’ αυτά, οι λανθασμένες επιλογές, η αλλαγή προπονητών σαν τα πουκάμισα, τα μαχαιρώματα και το καθημερινό ξεκατίνιασμα, μας κράτησαν συντροφιά μέχρι να φτάσουμε στο Φθινόπωρο.

Δίχως Διοίκηση αλλά με Διοικούσα, που ήταν επιλογή των οργανωμένων, και με έναν ΑΡΗ με... δυο Διοικήσεις, επίσης με επιλογή των οργανωμένων καθώς αυτοί ήταν που ζήτησαν και στήριξαν την παραμονή του Διευθύνοντος Συμβούλου ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το μόρφωμα αυτό με τις... δυο διοικήσεις.

Μετά ανέλαβε δράση το Δ.Σ. της ΚΜΑ, για να τα κάνει μαντάρα και αυτό. Να επιλέξει μια Διοίκηση μετριότατη, δίχως καμία εμπειρία (όπως καμία εμπειρία δεν είχε και η Διοικούσα), δίχως νομιμοποίηση από τα μέλη της ΚΜΑ (όπως και ο καβαλάρης στο άσπρο άλογο) και φυσικά επίσης άφραγκοι (ούτε χιλιάρικο...).

Μετά ξανά-ανέλαβαν δράση οι οργανωμένοι για να φύγει ένας προπονητής που δεν ήταν «κανονικός» και επέβαλαν τον νυν προπονητή του ΑΡΗ. Για να βελτιωθούν τα σφυρίγματα της ΚΕΔ επιβλήθηκε και «άνθρωπος ειδικών αποστολών», με ασπρόμαυρο φόντο, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο βοήθησε πάρα πολύ. Πάντως όχι τον ΑΡΗ... 

Μετά άρχισαν οι «αποκαλύψεις» περί στημένων. Βέβαια δεν ξέρουμε αν και η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια αγώνα ζωής και θανάτου (Βέροια - ΑΡΗΣ) και η διακοπή του αγώνα αυτού - ο οποίος ξανάρχισε με την συμβολή (!) του προέδρου της αντίπαλης ομάδας - μπορεί να χαρακτηριστεί ως «στήσιμο»

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αποκάλυψη του «πλάνου σωτηρίας», ο σχεδιασμός και η μεθόδευση της επιστροφής του καβαλάρη στο άσπρο άλογο. Ο «μεγάλος παίκτης» θα σώσει την παρτίδα καθώς υποσχέθηκε ότι θα διασφαλίσει 3 νίκες στους 3 αγώνες που μένουν. 

Δημόσια ειπώθηκαν αυτά, στη συγκέντρωση που έγινε στη Θύρα 3 (όχι για να παρθούν αλλά για να ανακοινωθούν αποφάσεις) όπου τονίστηκε ότι «τον κοίταξαν στα μάτια και κατάλαβαν ότι θα πάρει τρεις νίκες»!!!

Ας αναλάβει λοιπόν, ας... ηγηθεί και πάλι και ας σώσει την ομάδα, αφού όπως φαίνεται δεν μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη της σωτηρίας παρά μόνο αν είναι πρόεδρος, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί πλήρως τις μαγικές ικανότητες με τις οποίες τον προικίζει απλόχερα η ενθρόνισή του...

Αν, με το καλό, επιτευχθούν τρεις νίκες στους τρεις αγώνες που απέμειναν, αυτό θα σημαίνει ότι έπαψε να υπάρχει ο λόγος των «στησιμάτων» που κατήγγειλαν οι οργανωμένοι; Αν κάτι τέτοιο γίνει αποδεκτό, θα μπορεί ταυτόχρονα και να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως. Δεν απαιτείται και πολλή φαντασία για να γίνει αντιληπτό τι «παιχνίδια» μπορεί να έχουν παιχτεί στην πλάτη του ΑΡΗ... 

Όσο για τον έλεγχο, γελάστε ελεύθερα. Τα στοιχεία του ελέγχου προέρχονται από το λογιστήριο πάντα. Όποιος ελέγχει το λογιστήριο της ΠΑΕ, ελέγχει και τον έλεγχο από ιδιωτική εταιρία, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για τον οικονομικό εισαγγελέα ο οποίος δεν πρόκειται να αρκεστεί «σ’ αυτά που δείχνει το λογιστήριο»... και μάλλον γι’ αυτό τον αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. 

Έτσι λοιπόν θα πορευτεί η ομάδα τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Συντεταγμένα (!) και με... πλήρη αντίληψη (!) της σοβαρότητας της κατάστασης. Ακριβώς όπως έπραξε όλη τη χρονιά! Άσχετα αν αλλάζουν τα πρόσωπα. Το λέει και το τραγούδι: «Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν»...

Super 3: «Τα παντελόνια είναι για τους άντρες…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων του Άρη Super 3. Παίρνει θέση για πρόσωπα, καταστάσεις και ... blog που αφορούν τον Άρη. Συγκεκριμένα αφήνει υπονοούμενα εναντίον του blog tokitrino.blogspot.gr και τις σχέσεις που αυτό έχει με συγκεκριμένους ΠΡΩΗΝ επαγγελματίες εύσωμους "οπαδούς" του Άρη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο σύλλογος ΑΡΗΣ στα 99 χρόνια της μεγάλης και ένδοξης ιστορίας του έχει να επιδείξει τίτλους και διακρίσεις,χαρές και γούστα,αλλά και χοντρές στραβές και πίκρες.Έχει φυσικά να επιδείξει και έναν τεράστιο και πιστό λαό,που έχει εξελιχτεί σε ένα μοναδικό κοινωνικό φαινόμενο,η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της Ελλαδίτσας.

Ο τομέας όμως στον οποίο πρωταγωνιστεί ο σύλλογος μας-ειδικά τα τελευταία χρόνια-αφορά έναν κύκλο υπανθρώπων,που θεωρούσαν και συνεχίζουν να θεωρούν,ότι ο ΑΡΗΣ είναι ιδιοκτησία τους και ότι θα πρέπει ισοβίως να αποτελούν οι ίδιοι τους κουμανταδόρους των κιτρινόμαυρων εξελίξεων.

Το παράδοξο είναι ότι αυτοί οι τύποι δεν είναι μόνο πρώην παράγοντες (ώστε να δικαιολογείται κάπως η εμμονή τους με την καρέκλα-εξουσία ) αλλά κυρίως κάποιοι πρώην ψευτοοπαδοί-αυλικοί-παπαγάλοι, που ενώ καλόμαθαν τόσα χρόνια να πουλάνε μούρη και αρχηγιλίκι,τώρα που τους ξέβρασε σαν αποβράσματα το οργανωμένο οπαδικό κίνημα,νιώθουν σαν παχύσαρκα μωρά που τους κλέψαν την πιπίλα τους…

Και επειδή ακριβώς τους ξεπέρασε η ιστορία,προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην επικαιρότητα,όχι φυσικά παντελονάτα (άλλωστε που να τα βρουν τα παντελόνια…) αλλά με τους γνώριμους σε αυτούς θηλυπρεπείς τρόπους,όπως η προπαγάνδα και τα ανώνυμα blogs.Έτσι δημιούργησαν έναν ιστότοπο (κίτρινο φυσικά…) που μας λένε τα εξής:

1.ότι η πρώην διοίκηση Αθανασιάδη-Ζαμπέτα-Κόντη (φυσικά με τις “ευλογίες” του άνεργου μπαρμπα-Γιάννη) ανατράπηκε πραξικοπηματικά από τον SUPER3 και δεν δόθηκε η απαιτούμενη διορία στον κολλητό-σωτήρα Κόντη να φέρει τα φράγκα από την Ελβετία…

2.ότι οι “οργανωμένοι’(φυσικά που να βρουν αρχ…α να ανφέρουν τη λέξη SUPER3)πάλι με πραξικόπημα διόρισαν την διοίκηση του καλοκαιριού,ανεβοκατέβασαν προπονητές και ξανά μανά πραξικοπηματικά καθαίρεσαν και την απερχόμενη για να εφαρμόσουν το σχέδιο τους…

3.και φυσικά το εν λόγω σχέδιο μας ήταν εξαρχής να επαναφέρουμε στη διοίκηση το Σκόρδα (άσχετα αν αυτοί τον επέβαλλαν τότε…)

Επειδή γνωρίζουμε ότι είστε τα γνωστά 5-6 φυτά του ίντερνετ με μηδαμινή παρουσία στην πραγματική ζωή θα αναφέρουμε για μια και μοναδική φορά ορισμένα γεγονότα,με αποκλειστικό σκοπό να προστατέψουμε κάθε ανυποψίαστο Αρειανό,που θα προσπαθήσετε να παραμυθιάσετε…

Αυτές λοιπόν οι νερόκοτες αδέρφια,που τολμούν να μιλάν για πραξικοπηματικές τακτικές του Συνδέσμου,ήταν αυτοί που τόσα χρόνια,εκμεταλλευόμενοι την εμπιστοσύνη και τη δύναμη των πραγματικών συνδεσμιτών,επέβαλλαν σε όλα τα διοικητικά πόστα τους εκλεκτούς τους.Ήταν οι ίδιοι παραμυθάδες,που εγγυόντουσαν γαι την τιμιότητα και τις οικονομικές-λογιστικές ικανότητες των εν λόγω εκλεκτών.

Ήταν οι ίδιοι,που φερόμενοι ως διοικούντες,έσκιζαν τα ρούχα τους ότι τα χρέη του ΑΡΗ είναι λογιστικά και όχι πραγματικά(δικαιωθήκατε ε χαμούρες;;;).ήταν οι ίδιοι που όλη μέρα πίναν ούζα και καφέδες με αυτά τα σαίνια και που φυσικά πηγαίναν ταξιδάκια αναψυχής μαζί τους.ήταν οι ίδιοι,που καταχρέωσαν το σύνδεσμο και βόψαν τις μίζερες ζωές τους στην πλάτη του ΑΡΗ.

Και τώρα ξαφνικά μετά τον κλοτσηδόν μπούλο τους είναι οι ίδιοι,που προσπαθούν να ξαναπαραμυθιάσουν τον αγνό Αρειανό,κρυμμένοι σαν πουτάνες πίσω από την ανωνυμία τους.Είναι οι ίδιοι,που ακόμα έχουν το θράσσος να μιλάν για τα λεφτά του Κόντη.Είναι οι ίδιοι,που τολμάν να μιλάν για πραξικόπημα,όταν ολόκληρη η ύπαρξή τους όλα αυτά τα χρόνια βασίστηκε στο ψέμα,την προπαγάνδα και τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και πίσω από την κουρτίνα…

Υ.Γ Το latin μοντέλο θέλει ευλυγισία στη μέση χοντρέ…και εσύ από αυτήν έχεις άφθονη…»

Η Κ.Μ.Α. ανακοίνωσε το προσωρινό Δ.Σ. του φορέα


Η Κοινωνία Μελών Άρη ανακοίνωσε το προσωρινό Δ.Σ. του φορέα:

Το προσωρινό Δ.Σ της Κοινωνίας Μελών Άρη:

Πρόεδρος: Γεωργιάδης Κώστας

Αντιπρόεδρος: Ιατρού Νίκος

Γενικός Γραμματέας: Κάμτσιου Δημήτρης

Ταμίας: Κώτσης Χρήστος

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Παυλόπουλος Νίκος

Μέλος: Γκαμάγκας Κώστας

Μέλος: Τσαπαρίδης Δούκας

Κιτρινίζει (και) το Περιστέρι!


Ο Άρης αγωνίζεται εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι σήμερα (6/4,19.30), στην πιο δύσκολη αποστολή της ιστορίας του, έχοντας τη στήριξη 1.000 οπαδών του. 

Τα λεωφορεία που τους μεταφέρουν ξεκίνησαν, για τον πολύ σημαντικό αγώνα και αν καταφέρει να κατακτήσει τη νίκη, θα διατηρήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν, για παραμονή στη κατηγορία.

Οι αποστολές Άρη και Ατρόμητου


O Άρης δίνει το παιχνίδι της... ζωής του απέναντι στην ομάδα του Ατρόμητου σήμερα στις 19:30 στο Περιστέρι. Ο Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές. H αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Διούδη, Βελλίδη, Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδη, Αντωνιάδη, Γιαννιώτα, Διαμαντάκο, Ηρακλή, Καζναφέρη, Καραγιάννη, Μαργαρίτη, Νταμαρλή, Οικονομόπουλο, Παπαζαχαρία, Σουνά, Τάτο, Τριανταφυλλάκο, Τσουκάνης.


Ο προπονητής του Ατρόμητου Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές  Είναι οι: Ράντμαν, Μανόλο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Σουμπίνιο, Μπρίτο, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μάντζιος, Κούτσι, Νάστος, Ουντόζι, Καλλέργης.