Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Νέος «πονοκέφαλος» 70.000 ευρώ για Άρη


Οι τελεσίδικες αποφάσεις, που έχουν στα χέρια τους οι Δημήτρης Ριζόπουλος και Χρήστος Κιόσης (με το ποσό να ανέρχεται στις 70.000 ευρώ συνολικά) από τις προσφυγές, που κατέθεσαν εις βάρος του Άρη το καλοκαίρι, αποτελούν το νέο «πονοκέφαλο» για τον πρόεδρο του ΤΑΠ Άρη, Θωμά Γιώτα.

Παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του ΤΑΠ Άρης!


Πριν λίγο το ΤΑΠ Άρης μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook παρουσίασε τη μορφή των εισιτηρίων διαρκείας και ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για άλλη μία φορά για τις προνομιακές τιμές τους:

Ο Τζάμπας ζει...



Kάποιες φορές γίνομαι υπερβολικός, νιώθω κουραστικός... Υπερβολή είναι να θέλεις να πληρώνουν όλοι για κάτι στο οποίο έχουν πρόσβαση τη στιγμή που πληρώνεις κι εσύ γι αυτό για να έχεις πρόσβαση; Ίσως...

Aρβανίτης: «Η ομάδα χρειάζεται επενδυτή»


Ο Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό για όλα τα θέματα που απασχολούν την ΚΑΕ Άρης, έδειξε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, μίλησε για τη στήριξη που πρέπει να δείξει ο κόσμος στην προσπάθεια που γίνεται και τόνισε την προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την έλευση επενδυτή.

"Θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι για τον Άρη. Δεν συναντήθηκα με τον Κόντη!"


Ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες εκκρεμότητες που αφορούν την ΑΜΚ ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΚΜΑ Παναγιώτη Στεφανίδη με την διεύθυνση ανωνύμων εταιριών του Υπουργείου.

Μιλίνκοβιτς: «Aπό συγκυρίες ο Άρης είναι τελευταίος!»


Αισιόδοξος για την βελτίωση της αγωνιστικής και βαθμολογικής κατάστασης του Αρη εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας μας Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

Η Grundig, οι επιταγές και η φανέλα...



Η ΠΑΕ Άρης έχει υπογεγραμμένη σύμβαση με την εταιρεία “Grundig”,  του ομίλου "Σεϊτανίδη", για το πίσω μέρος της φανέλας.

Πέρυσι ο Διούδης, φέτος ο Σταυρόπουλος


Μέσα στο... μαύρο χάλι που παρουσιάζει η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη υπάρχουν και δύο ευχάριστες νότες.

O Super 3 για τα διαρκείας στο βόλεϊ και την εκδρομή στη Γερμανία


Ανακοίνωση εξέδωσε ο δυναμικός σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη, Super 3 για τα διαρκείας του ΤΑΠ Άρης:

Βανγκέλι: «Λιώναμε σίδερα»


Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Άρης απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Κλ. Βικελίδης» και ο Κρίστι Βανγκέλι, μέλος εκείνης της ομάδας, έκανε λόγο για το τι θυμάται από αυτό το παιχνίδι, αλλά και πώς βλέπει τη σημερινή κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος. Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Arena»:

Ρεπό γιατί... κουράστηκαν τα παιδιά!


Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του ως την Τρίτη το απόγευμα ίσως ως επιβράβευση για τα επιτυχή αποτελέσματα...

Όταν το "Βικελίδης" λύγιζε την Ατλέτικο (videos)


Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια, η ομάδα του Άρη επικρατούσε με 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρεμιέρα των ομίλων του Εuropa League. Μάλιστα, την προηγούμενη χρονιά, η Ισπανική ομάδα ήταν και η κάτοχος του τροπαίου!

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (16/09/2013)

Άρης Θεσσαλονίκης - Λεβαδειακός 1-1


O Άρης του Ζόραν Μιλίνκοβιτς υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό του Τάκη Λεμονή σήμερα στις 16:00 στο θρυλικό "Κλεάνθης Βικελίδης".