Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η εκπομπή του Super 3 (audio) (08/11/2013)


Πολλά και ενδιαφέροντα ακούστηκαν στην έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή του συνδέσμου Super 3 στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αrena FM".

Ιερολοχίτες: «Απίστευτο φάουλ»


Ανακοίνωση για το ζήτημα των εισιτηρίων εξέδωσε και ο σύνδεσμος φίλων Άρη "Ιερολοχίτες".

«Αρνηθήκαμε για οικονομικούς λόγους, αντίθετη και η αστυνομία»


Aνακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης για το ζήτημα των εισιτηρίων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για το οποίο δέχτηκε οξεία κριτική από τον Super 3. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Η αποστολή του Άρη για το ματς με τον Παναθηναϊκό



Την αποστολή της ομάδας του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης:

Eπίθεση του Super 3 στην ΠΑΕ Άρης για τα εισιτήρια


Ο Αρης απάντησε αρνητικά για λόγους ασφαλείας στο αίτημα του Παναθηναϊκού για εισιτήρια στον αγώνα του Σαββάτου και αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Σ.Φ. Άρη, Super 3. 

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Super Aris

Σήμερα η εκπομπή του Super 3 στον "Αrena FM"


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αποψινή έκτακτη εκπομπή του μεγαλύτερου συνδέσμου οπαδών του Άρη, του Σούπερ 3, που θα μεταδοθεί μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας του Arena 89,4.

Δύο αγωνιστικές για Οικονομόπουλο!



H ΕΠΟ με καθυστέρηση και ανακοίνωσε την ποινή του Μπάμπη Οικονομόπουλου για την αποβολή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ποιος είναι "Eβραίος" τώρα; (Part 2)


Χθες κάναμε αναφορά στον Ισραηλινό οπαδό που υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ. Ο συγκεκριμένος οπαδός ήταν απάντηση σε εμετικά δημοσιεύματα και videos ασπρόμαυρων δημοσιογραφικών sites ή σελίδων που διαχειρίζονται δημοσιογράφοι-"γιατροί" μέλη της ΕΣΗΕΜΘ. Δημοσιεύματα που προσβάλλουν πρωτίστως τα χρηστά ήθη.

Κοέλιο: «Δύσκολη η κατάσταση όπως πέρυσι»


Προβληματισμένος με τη φετινή πορεία του Άρη εμφανίστηκε ο Νούνο Κοέλιο. Ο περσινός σκορ του Άρη στο ματς με τον ΠΑΟ, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γκολ, ενώ υπογράμμισε πως παρακολουθεί την εφετινή πορεία της πρώην ομάδα του, μέσω του διαδικτύου.