Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

EOΠΕ, ΕΣΑΠ και ΠΑΟΚ για την απώλεια του Γ. Περσιανλή


Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος του ελληνικού βόλεϊ από την απώλεια του προπονητή του Άρη Γιώργου Περσιανλή.

Τσάμπα ήττα (63-65)...


Ο Άρης γνώρισε τσάμπα ήττα από τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο με 63-65, με τον Ούρος Ντούβνιακ να εξελίσσεται για ακόμα μία φορά σε δήμιο των κιτρίνων με την εκπληκτική απόδοσή του στο δεύτερο μέρος. Οι κίτρινοι είχαν στριμωγμένο τον αντίπαλό τους για ένα ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μέρος δε βρήκαν τις λύσεις και ατόνησαν αμυντικά, με αποτέλεσμα ο Σέρβος γκαρντ να τους πάρει την μπουκιά από το στόμα.

Απίστευτη κατρακύλα σε όλα τα τμήματα...


Ο Άρης κατρακυλά στις βαθμολογίες όλων των τμημάτων, συνεπεία εκτός του κακού προγραμματισμού και της οικονομικής αδυναμίας του, κληρονομιάς που άφησαν τα γνωστά "ποντίκια".

Τραγωδία στο γυναικείο βόλλεϊ του Άρη


Σοκ και θρήνος για τον Αρη και το ελληνικό βόλει. Ο Γιώργος Περσιανλής προπονητής της γυναικείας ομάδας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ήταν γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1965.

Γίνε ο επόμενος!


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ ΑΡΗ»

Τραγικός Πουλί-δο (pics)


Για ακόμα ένα παιχνίδι ο αναμενόμενος "ηγέτης" της άμυνας του Άρη, του οποίου το συμβόλαιο πρόλαβε να ανανεώσει η κουστωδία Ηλιάδη ήταν ο πλέον τραγικός παίχτης του Άρη. Συμμετείχε και στα δύο χθεσινά γκολ του ΠΑΟ ως αρνητικός πρωταγωνιστής.