Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ήττα του πετοσφαιρικού Άρη! (2-3)


Αφήνοντας πίσω τους το League Cup, οι παίκτες του Αντρέι Κράβαρικ «ρίχθηκαν» σήμερα στη μάχη του πρωταθλήματος και αναζήτησαν μία νέα αρχή κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη Μίκρα. Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έχασαν με 2-3 στα σετ.

Iσόπαλο το ντέρμπι της Κατερίνης!


Το blog σπάνια δημοσιεύει θέματα που δεν έχουν να κάνουν με τον Άρη ή αντιπάλους του στη Superleague. Σήμερα, όμως, έγινε ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι στο Βόρειο Όμιλο της Football League στο οποίο δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε.

Έλα και στο "Παλέ" Έλλη...


Τον Γιώργο Μπόγρη στην πρώτη συμμετοχή του στην Α1 με την φανέλα του παοκ παρακολούθησε από τις επίσημες θέσεις του κλειστού της Πυλαίας η σύντροφος του τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου.

"Αυτοκράτορας" στη Δράμα!



Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας και με τον κόσμο του στο πλευρό του, ο Άρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ, αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΚΑΟΔ στο «Δ. Κραχτίδης».

Ώρα ρεπό...


Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (12/10) οι ποδοσφαιριστές του Άρη ήρθε η ώρα να πάρουν ανάσες, αφού ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς τους έδωσε ρεπό την Κυριακή.

Eπική ανατροπή η Κ-20!


Η δεύτερη τη τάξει ομάδα των "κίτρινων" αγωνίστηκε σήμερα στις 12:00 με τον Ατρόμητο στην Αθήνα, σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, προερχόμενη από το "διπλό" στην έδρα του Πανιωνίου (1-2).

Παίρνουν τα φράγκα στον παοκ και μετά κάνουν πως διαμαρτύρονται!


Πριν λίγες ημέρες η διοίκηση του ΤΑΠ παοκ είπε "ναι" στις 200.000 ευρώ που πρόσφερε η εταιρία για διαφήμιση της "Ελληνικός Χρυσός" στη φανέλα της ομάδας.

Mάχες σε μπάσκετ και βόλεϊ


Δύο μάχες σε δύο μέτωπα δίνει σήμερα ο θεός του πολέμου.

Δίκτυο εθελοντών της ΚΑΕ Άρης


Δίκτυο εθελοντών φιλάθλων οργανώνει η ΚΑΕ Άρης. Η ανακοίνωση:

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (12/10/2013)