Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Οι αποστολές του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης


Ανακοινώθηκαν οι αποστολές του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του μεγάλου αυριανού ματς του "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι εκλεκτοί, λοιπόν, του Σούλη Παπαδόπουλου είναι:

Διούδης, Βελλίδης, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κώστας Κοτσαρίδης, Ανδρέας Ηρακλής, Παντελής Αντωνιάδης, οι εγχειρισμένοι Μιχάλης Γιαννίτσης, Άντι Ρένια, καθώς και ο τιμωρημένος Νταβίντ Αγκάνθο.

Στον αντίποδα, επανέρχονται οι Νούνο Κοέλιο, Γιάννης Ζαραδούκας και Μανώλης Παπαστεριανός, που εξέτισαν την ποινή τους.

Kαι ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε σήμερα τους δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές που θα πάρει στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος έχουν ως εξής: 

Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κοντοές, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Σέττι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής, Λένσε και Μπακασέτας.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με την Ξάνθη επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Γιαλούσης, Καστέλς, Ρούσσης, Σέττι, Έγκον και Μπακασέτας, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Περόνε, Μπαρτολίνι, Τσαμπούρης, Ράγιος, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Σανκαρέ.