Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Με Γκάλη-Γιαννάκη στα 100!


Την επόμενη Τρίτη (25/03), o μεγαλύτερος και πιο δοξασμένος σύλλογος της Ελλάδας, γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. 

O "Super 3" για τα 100 χρόνια του Άρη



Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ.Άρη "Super 3" αναφορικά με τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση των 100 ετών του συλλόγου. Η ανακοίνωση:

To βίντεο-κάλεσμα του Χάρη Παπαγεωργίου για την εορτή των 100 ετών!


Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής της ομάδας Χάρης Παπαγεωργίου, μία από τις μεγαλύτερες μορφές του συλλόγου μας καλεί μέσω ενός βίντεο τους φιλάθλους του Άρη να παραβρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του μεγαλύτερου και πιο ένδοξου ελληνικού σωματείου.

Παπαδόπουλος: «Όσο ζούμε, ελπίζουμε»


Ο Σούλης Παπαδόπουλος υποστήριξε πως ο Άρης όσο θα έχει μαθηματικές ελπίδες θα παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία. Αναλυτικά η συνέντευξή του στην κάμερα της Nova:

Ανακοίνωση του AΣ Άρης για τα οικονομικά του συλλόγου


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Άρης σχετικά με τα οικονομικά του συλλόγου. Η ανακοίνωση: 

Τέλος ο Πουλίδο, προς χειρουργείο ο Σταυρόπουλος


Οριστική φαίνεται να είναι η διακοπή της αγωνιστικής παρουσίας του Ρούμπεν Πουλίδο για τη φετινή χρονιά.

«Εσύ και τα αφεντικά σου θέλετε τον Άρη να φυτοζωεί»!


Εξώδικη δήλωση κατά του δημοσιογράφου Αντώνη Πανούτσου απέστειλε ο κ. Αλέξης Κούγιας, μετά από δημοσίευμα στην εφημερίδα «SportDay».  Σε αυτήν γίνονται πολλές αναφορές και στην ομάδα του Άρη. Η εξώδικος δήλωση του γνωστού ποινικολόγου:

Oι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια



Δελτίο Τύπου εξέδωσε η επιτροπή των 100 χρόνων αναφορικά με τις εκδηλώσεις, που ετοιμάζονται για την 25η Μαρτίου, τη γενέθλια ημέρα του συλλόγου. Αναλυτικά: