Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Aνανεώνει ο Διούδης!

H ΠΑΕ Άρης συμφώνησε με τον τερματοφύλακα της ομάδας Σωκράτη Διούδη για την επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα 3 χρόνια! Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:



"Συμφωνία με Διούδη για άλλα τρία χρόνια!

Ο 20χρονος διεθνής τερματοφύλακας του ΑΡΗ αναμένεται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του κατά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Σωκράτη Διούδη για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια, με ρήτρα 1.500.000 ευρώ.
Η συμφωνία επιτεύχθηκε στη σημερινή συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Ηλιάδης, με τον εκπρόσωπό του, ενώ υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διούδη στο Πράβετς της Βουλγαρίας.
Ο 20χρονος διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας αναμένεται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του κατά την επιστροφή της αποστολής του ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη."

Η συμφωνία αυτή είναι άλλη μία μεγάλη επιτυχία της ΠΑΕ Άρης αφού ο Διούδης είναι ο πιο ελπιδοφόρος Έλληνας τερματοφύλακας!

Ο Πελεκάνος παραμένει στη "μεγαλύτερη ελληνική ομάδα" ως το 2016!

H K.A.E. Άρης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή της ομάδας Μιχάλη Πελεκάνο. Ο Πελεκάνος χαρακτήρισε τον Άρη ως τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε. αναφέρει:


Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης διατηρούν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ, τον Μιχάλη Πελεκάνο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 32χρονος άσος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, υπογράμμισε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έμεινα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον ΑΡΗ. Σημαντικό ρόλο στην παραμονή μου στην ομάδα, έπαιξε η επιθυμία του φίλου μου, Χρήστου Γαλιλαία, η παρουσία του κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου και η ειλικρίνεια του Προέδρου, Λευτέρη Αρβανίτη. Καλώ όλον τον κόσμο του ΑΡΗ να αγκαλιάσει τη φετινή προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί να ξαναγράψουμε ιστορία».

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αθλητικά Νέα των Συντακτών" (16/07/2013)