Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Παραιτήθηκε (και επίσημα) ο Ηλιάδης


Ο Δημήτρης Ηλιάδης παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ Άρης πριν από λίγη ώρα, όπως επισήμως ανακοινώθηκε. Δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα οι Αθανασιάδης και Γκουρλάκης. Η ανακοίνωση: 

Σχέδιο Γ


Ο πρόεδρος της ΚΜΑ, στη τελευταία συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με τα άλλα μέλη του δ.σ. του φορέα, μίλησε εκτός των άλλων κυρίως για το μέλλον του Άρη αναφερόμενος σε δύο σενάρια.

Σκόρδας: «Οι θέσεις μας είναι στις πολεμίστρες»


Σε ανακοίνωση προέβη ο συνδυασμός «Αρης 100 χρόνια», παράταξη στην οποία ηγείται ο πρώην πρόεδρος Λάμπρος Σκόρδας. Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Άξιος διάδοχος του Γιάννη Ζαχουδάνη...


Άξιος συνεχιστής του "επενδυτή" από την Αμερική Γιάννη Ζαχουδάνη, φαίνεται πως είναι ο  Δημήτρης Ηλιάδης...

Κωνσταντινίδης: "Ο Ηλιάδης μου ζήτησε 500.000 ευρώ" (video)


O φερόμενος ως υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κωνσταντινίδης, εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή "Δίκη στον Σκάι" του Κυριάκου Θωμαϊδη κάνοντας μία συγκλονιστική αποκάλυψη.

Μιλίνκοβιτς: «Διαψεύδω τα περί λιποθυμίας»


Ο προπονητής του Αρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, με αφορμή δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος μετέφερε στη διοίκηση της Κοινωνίας Μελών, περιστατικό λιποθυμίας ποδοσφαιριστή της ομάδας και μάλιστα, υποστήριξε ότι ανάλογο περιστατικό υπήρξε και με άλλους δύο παίκτες, έκανε την παρακάτω δήλωση-διάψευση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Αρης: