Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

O Σούλης για τον Άρη στον ΣΚΑΪ (video)


Ο νέος προπονητής του Άρη μίλησε στην αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού "Σκάι" για το νέο ξεκίνημα στον Άρη. Δείτε τι είπε:

Στο Ηράκλειο ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ!


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε κι επίσημα ότι ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ θα γίνει στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο κλειστό «Δύο Αοράκια». Η ανακοίνωση:

«Σενάριο» για Μίνιτς στον Άρη!


«Σενάριο» που θέλει τον Μίλαν Μίνιτς να αποτελεί τον «διάδοχο» του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Άρη διακινείται στην Θεσσαλονίκη μετά την δημοσιοποίηση των πληροφοριών ότι ο Χαλκιδαίος προπονητής θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο των «κίτρινων» στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Πανιώνιο αύριο Κυριακή (22/12) και από την Δευτέρα (23/12) θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αναντολού Εφές.

«Αισθάνομαι Αρειανός, ευχαριστώ τον κόσμο»


Ζόραν Μιλίνκοβιτς και Ζόραν Λόντσαρ αποτελούν παρελθόν για τον Άρη και αποχαιρετούν τον κόσμο του δίνοντας αποκλειστική συνέντευξη στο novasports.gr.

Κοντά στην επιστροφή ο Ουντότζι



Ο Σαλόλε Ουντότζι αποχώρησε από τον Άρη λόγω της οικονομικής ασυνέπειας της ΠΑΕ απέναντί του.

Super 3 εναντίον όλων χωρίς αυτοκριτική


Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων Άρη "Σούπερ 3" με τίτλο: «Περί λήθης». Σε αυτήν αναφέρεται μεταξύ άλλων στον πρόεδρο Σκόρδα, στους "αρειανάρες" των ραδιοφώνων και του facebook, καθώς και στα "δημοσιογραφάκια της πλάκας". Η ανακοίνωση: