Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Άρης – Επισκοπή Ρεθύμνου 3-1

O Άρης αντιμετώπισε την Επισκοπή Ρεθύμνου σε φιλικό αγώνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά κέρδισε με 3-1.

Πήρε άδεια και επίσημα ο Άρης!

Η ΠΑΕ Άρης πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και είναι ανάμεσα στις 12 ΠΑΕ που τα έχουν καταφέρει ως τώρα. Παρόλα αυτά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αν και έδωσε το πιστοποιητικό, δίνει τη δυνατότητα σε Άρη και Εργοτέλη να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή μέχρι τις 30-9-2013. 

Ηλιάδης:"Ήξερα ότι θα πάρουμε την άδεια!"


Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης. Ο Ηλιάδης μίλησε για την μεγάλη επιτυχία του Άρη να πάρει την άδεια και να συμμετέχει κανονικά στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (07/08/2013)

O Hλιάδης πήρε το ΟΚ από την ΕΕΑ!

Koντά σε Κράβαρικ, Αρμενάκη και Χατζηπαραδείση ο Άρης!

Μετά από 15 χρόνια ο Κράβαρικ ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Άρη αλλά αυτή τη φορά ως προπονητής. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία η οποία ίσως ανακοινωθεί και εντός των επόμενων ωρών!

Σήμερα το φιλικό με Επισκοπή με δωρεάν είσοδο!


Την Επισκοπή Ρεθύμνου υποδέχεται στις 19:00 ο  ΑΡΗΣ στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο τελευταίο του τεστ στη Θεσσαλονίκη και προτελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.Χωρίς αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες, που τους άφησε εκτός αποστολής, ο Χατζηνικολάου θα δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς της ομάδας.

Επαφές με ΕΕΑ, ΕΠΟ και Λαζαρίδη ο Ηλιάδης!

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος θα έχει μερικές σημαντικές επαφές.

Ο "άγνωστος" Δημήτρης Ηλιάδης!

Ποιος άραγε είναι ο Δημήτρης Ηλιάδης; Ποια η διαδρομή του ανθρώπου που 20 χρόνια μετά αποφάσισε να επιστρέψει και να καθίσει στην ίδια καρέκλα, προκειμένου να βγάλει τον Άρη από το αδιέξοδο; Με τι ασχολήθηκε; Ποια η οικογενειακή του κατάσταση;