Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Κατηφόρα χωρίς τέλος


Ο Άρης προηγήθηκε στο σκορ αλλά η Καλλονή είχε τον τελευταίο λόγο και πήρε τη νίκη 3-1, βάζοντας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ακόμα πιο δύσκολα στη μάχη για παραμονή στην κατηγορία.

«O Άρης θα βρει το δρόμο του, ο Σκόρδας έχει κύρος!»


Ο Γιώργος Κατίδης παραχώρησε συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Άρη και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα.

Δεκτή η αίτηση προσωρινής διαταγής


Η αίτηση της ΠΑΕ Αρης για την έκδοση προσωρινής διαταγής αναστολής πληρωμών, σχετικά με την υπαγωγή στο άρθρο "99", έγινε δεκτή από το αρμόδιο δικαστήριο.

Aπάντηση Άρη σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης


Ανακοίνωση απάντηση σε αυτή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ο Α.Σ. Άρης. Σε αυτήν επιτίθεται στη διοίκηση της ομάδας του Έβρου:

"To μόνο καθήκον απέναντι στην Ιστορία είναι να την ξαναγράψουμε"


Είπαμε... "To μόνο καθήκον απέναντι στην Ιστορία είναι να την ξαναγράψουμε" αλλά...

O Mίλαν Μίνιτς νέος προπονητής του Άρη (pics)



Ο Μίλαν Μίνιτς είναι ο νέος προπονητής του Άρη. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης:

Eθνικός κατά Άρη!


Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Α.Σ. Άρης για την απαγόρευση εισόδου των οπαδών του στον χθεσινό αγώνα των δύο ομάδων στην Αλεξανδρούπολη. Σε αυτή στρέφεται εναντίον της διοίκησης του ΤΑΠ Άρης την οποία καλεί να λύσει τα "εσωτερικά της προβλήματα και τις οργανωτικές αδυναμίες της". Αναλυτικά, αυτή αναφέρει:

«Δε με νοιάζει η θέση του Άρη!»


Την οριστική απόφαση του Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, περιμένει η διοίκηση του Άρη. Οι «κίτρινοι» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, με τη μορφή δανεισμού από τους Αρκάδες.