Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Επαναπροσδιορισμός σχέσεων με Πουλίδο


Η παράδοση του περιβραχιονίου του αρχηγού, ο αποκλεισμός του από το φιλικό με τον Μακεδονικό και η φυγή στην Ισπανία, δημιουργούν, θέλοντας και μη, δυσάρεστο κλίμα γύρω από τον Ρούμπεν Πουλίδο. Ο μέχρι πρότινος εγγυητής της ενότητας στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη, ουσιαστικά απεμπολεί τον ρόλο του και απομακρύνεται από  τη ομάδα;

Μητσόπουλος: «Πού είναι τώρα οι αυλικοί του Άρη;»


Ο επί σειρά ετών αρχηγός του ποδοσφαιρικού Άρη, Μανώλης Μητσόπουλος, μίλησε για την απογοητευτική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα. Κάλεσε όλους τους «αυλικούς» των προηγούμενων ετών να βγουν μπροστά τώρα που τους χρειάζεται η ομάδα για να βοηθήσουν και τόνισε πως η ευθύνη που αναλογεί στους νεαρούς παίκτες, είναι ελάχιστη.

O Αris Siempr για τα social media του Άρη (audio)

Τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Περσιανλή


Τουρνουά mini βόλεϊ θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο κλειστό Ανέστης Πεταλίδης κάτω από τη θύρα 3. Η απόφαση για τη διεξαγωγή των αγώνων ήταν δύσκολη επικράτησε όμως το γεγονός ότι ο εκλιπών Γιώργος Περσιανλής σε  καμία περίπτωση δε θα ήθελε την αναβολή των αγώνων,  καθώς επίσης και ότι οι πρωταγωνιστές του τουρνουά, τα παιδιά περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία την έναρξη του.

«Δεν έχω διαφορές με τον Άρη»


Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση προσφυγής από την μεριά του εις βάρος του Αρη. Αναλυτικά είπε στον "Αρένα":

Δώσε μου λίγο "Γκάλη" να πιω να ξεχάσω...


Ο Νίκος Γκάλης δεν ήταν απλά ο κορυφαίος αθλητής που πέρασε από τον Άρη αλλά και από την Ελλάδα. Αξεπέραστος, ένας αληθινός μύθος που άλλαξε το ρου της ιστορίας του ελληνικού αθλητισμού. Κάτι που δεν κατάφερε κανένας προγενέστερος ή μεταγενέστερος Έλληνας αθλητής.

Pole dancing, ένας παρεξηγημένος χορός


To arisiempr.blogspot.gr βρίσκεται κοντά και στον πολιτισμό παρουσιάζοντας έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη κάθε φορά.

Φιλικό με την Lyubimets 2007 με δωρεάν είσοδο!


Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε την διεξαγωγή ενός φιλικού την προσεχή Κυριακή. Το παιχνίδι θα είναι πρόβα-τζενεράλε του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

To trailer της ΝOVA για το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης


Ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο τις Τούμπας την Κυριακή 24/11 στις 19.30. Δείτε το trailer της ΝOVA για το μεγάλο ντέρμπι.

Γιώτας: «Πρέπει να βρεθεί ένας επενδυτής»


Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Θωμάς Γιώτας, μίλησε με αφορμή τη συνάντηση που είχαν οι πρόεδροι της ΠΑΕ, ΚΑΕ, Α.Σ. και ΚΜΑ για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου,  την ανάγκη να βρεθεί επενδυτής αλλά και για την πρόσληψη του Φρέντι Μπρουκς στη θέση του Γιώργου Περσιανλή.

Άνθρωποι του Άρη ζήτησαν λεφτά από τον Mελισσανίδη;



Είναι αλήθεια ότι άνθρωποι του Αρη επικοινώνησαν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και του ζήτησαν χορηγία εν όψει των εορτασμών των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου;

Δώσε στον ΠΑΟΚ πέναλντι...


O Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει πλέον μεγαλώσει αλλά ο ΠΑΟΚ έχει βρει ήδη το διάδοχό του. Ο άσος της Γκέπινγκερ έχει κερδίσει με την αξία του μία θέση στο ρόστερ της ομάδας των βουτηχτών και των πέναλντι...

Σε άδεια ο Πουλίδο


Θα απουσιάζει για τις επόμενες ημέρες από τις προπονήσεις του Αρη ο Ρούμπεν Πουλίδο, καθώς βρίσκεται σε -προγραμματισμένη, όπως τονίζει η ΠΑΕ- άδεια.