Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Θεραπεία για πέντε


Με πολλά προβλήματα προετοιμάζει τον Αρη, ενόψει Εργοτέλη, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Οι Ανδρέας Ηρακλής (διάστρεμμα στην ποδοκνημική), Ανδρέας Τάτος (διάστρεμμα β' βαθμού στον αστράγαλο), Γιάννης Παπαδόπουλος και Τζον Ίμπε έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Όπως επίσης και ο Σαλόζε Ουντότζι για προληπτικούς λόγους.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Άρη


Μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. συνήλθε στην πρώτη του συνεδρίαση στις 28/11/2013 και συγκροτήθηκε σε σώμα. Αυτό αποτελείται από τους εξής:

Συστάθηκε η επιτροπή για τα 100 χρόνια


Στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου «Ο ΑΡΗΣ» Θεσσαλονίκης στις 28/11/2013 αποφασίστηκε σύσταση κεντρικής πενταμελούς επιτροπής για το εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

Σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία


Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου από το 1992, επειδή εκείνη την ημέρα η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το Πρόγραμμα δράσης για τα ΑΜΕΑ.

Και δεύτερος επενδυτής για τον Άρη;


Η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο στον Αρη, που μετά την απόρριψη της αίτησης για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99 έχει περισσότερο ανάγκη παρά ποτέ την παρουσία ανθρώπων που θα μπορούν να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας που πλέον βρίσκεται εκτεθειμένη σε πολλούς κινδύνους από τους πιστωτές της.