Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σούλης: «Είμαι μαχητής, δεν πέφτω εύκολα»


Ο Σούλης Παπαδόπουλος με δηλώσεις του στο αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του ενόψει ΟΦΗ, αλλά και στη μάχη που θα δώσει ο Άρη για να γίνει το θαύμα.

«Ο Σκόρδας δε σέβεται τις αποφάσεις και σπέρνει διχόνοια»


Aνακοίνωση εξέδωσε το δ.σ. της ΚΜΑ και τα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης. Σε αυτήν καταφέρονται εναντίον του απερχόμενου Προέδρου κ. Λάμπρου Σκόρδα και τον καλούν να παραιτηθεί.

«Ο Σκόρδας πρέπει να φύγει, ο Άρης δεν είναι τσιφλίκι του!»


Ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης αναφέρθηκε στον Λάμπρο Σκόρδα και υπογράμμισε πως δεν σέβεται τον κόσμο του Άρη, πως δεν έχει φιλότιμο και πως θα γίνουν όλες οι νομικές ενέργειες, με την συγκατάθεση του Α.Σ, για να φύγει. Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

Έρμαιο παραγοντίσκων, οπαδίσκων και δημοσιογραφίσκων ο Άρης


Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο Άρης καταφέρει να μετατρέψει τις μαθηματικές ελπίδες σωτηρίας σε πραγματικές. Δεν γνωρίζω αν η νέα διοίκηση καταφέρει αυτό που δεν κατάφεραν οι δύο προηγούμενες. Ελπίζω, εύχομαι, πιστεύω. Γιατί δε γίνεται να κάνω αλλιώς. Γνωρίζω όμως πολύ καλά κάτι άλλο:

Η επιστολή παραίτησης Γιώτα


Παρελθόν αποτελεί ο Προέδρος του Α.Σ. Άρης Θωμάς Γιώτας. Αναλυτικά η επιστολή:

Ο Στυλιάρας με ΟΦΗ! (video)


Ο Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας) ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι  Άρης-ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής.

«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας η πώληση Α.Φ.Μ. στον Άρη!»


Έκπληκτοι έμειναν οι άνθρωποι του Εθνικού Γαζώρου όταν ενημερώθηκαν για τα σενάρια που εμπλέκουν την ομάδα τους με πώληση Α.Φ.Μ. στον Άρη προκειμένου να δημιουργηθεί ένας νέος "νόθος" Άρης.

Παραιτήθηκε ο Γιώτας από την προεδρία τoυ Α.Σ.! (audio)


Πράξη έγιναν  τελικά οι σκέψεις του Θωμά Γιώτα για παραίτηση. 

Στο Ειρηνοδικείο η νέα διοίκηση


Στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης θα βρεθεί σήμερα η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Αρης, η οποία θα καταθέσει το σχετικό δικόγραφο και θα περιμένει την έγκρισή του, προκειμένου να πιάσει δουλειά.