Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Έτσι δίνονται οι ενημερότητες στην Ελλάδα


"Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος" λέει ένα σοφό λαϊκό ρητό το οποίο δυστυχώς εφαρμόζεται για να παίρνουν οι ΠΑΕ ενημερότητες.

Δεν δίνει φορολογική ενημερότητα η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης!


Απίστευτο και όμως αληθινό! Η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης αρνήθηκε και σήμερα να εγκρίνει την έκδοση φορολογικής ενημερότητας ζητώντας έγγραφη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους!

Η συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Άρης


Η διοίκηση και η νομική υπηρεσία της ΚΑΕ Άρης παρέθεσαν συνέντευξη τύπου μετά την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99. Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ έστειλε το μήνυμα λέγοντας ότι «τώρα αρχίζουν τα δύσκολα», ανέλυσε την κατάσταση αναφορικά με το άρθρο 99 και επιτέθηκε οξύτατα στην πρώην διοίκηση της ομάδας και τον επικεφαλής Γιάννη Δαμιανίδη. Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Κόντης: «Κατασκευάζουν ενόχους»


Επιστολή μέσω της οποίας θέλει να ξεκαθαρίσει την θέση του για τις εισαγγελικές έρευνες στην ΠΑΕ Άρης, απέστειλε ο Γιάννης Κόντης σε φίλους του δημοσιογράφους. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «κίτρινων» προσπάθησε να απαντήσει σε όλα όσα του καταλογίζονται τις τελευταίες ημέρες, υπογραμμίζοντας πως ορισμένοι προσπαθούν να κατασκευάσουν ενόχους. Αναλυτικά, η σχετική επιστολή: