Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Aθηναίου και Γκίκας στον Άρη! (video)

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου και του Νίκου Γκίκα. Ο πρώτος αγωνίστηκε πέρυσι στον Πανιώνιο ενώ ο δεύτερος ήταν ο πρώτος σκόρερ της Α2 με την ομάδα του Φιλαθλητικού! Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης φέρνουν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ, τους αθλητές Γιάννη Αθηναίου και Νίκο Γκίκα για τα επόμενα δύο χρόνια."


Ο Αθηναίου είναι 25 ετών, περιφερειακός και ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηλυσιακό. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανιώνιο και τον ΚΑΟΔ ενώ πέρυσι επέστρεψε στον Πανιώνιο. Τα στατιστικά του παίχτη:



Ο Νίκος Γκίκας είναι 23 ετών, point guard και τελείωσε τη φετινή σεζόν στον Φιλαθλητικό με 13,7 πόντους ανά παιχνίδι, μοίραζε 5,5 ασίστ και γενικά εντυπωσίασε!

Tσομίδης: Σε κρίσιμο σημείο το 99


Ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη, Στάθης Τσομίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την υπόθεση της υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99. Ο Τσομίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίτευξη της υπαγωγής, όσο και για το τι σημαίνει αυτό για την ομάδα.

«Οι επόμενες 20 μέρες θα είναι καθοριστικές, έχουμε πληροφορηθεί για τις προσωπικές συμφωνίες με τον πρόεδρο και κάποιος παλιούς ποδοσφαιριστές οι οποίες θα πρέπει άμεσα να λάβουν και την τελική έγγραφη μορφή ώστε να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε το ποσοστό που προβλέπει ο νόμος και να μπορέσουμε να υπαγάγουμε στο άρθρο 99 την ΠΑΕ Άρης.

Μέχρι 15 Ιουλίου είναι η βασική ημερομηνία και θα μπορέσουμε να πάρουμε παράταση μέχρι 15 Αυγούστου η οποία είναι και η τελική ημερομηνία για μας. Υπάρχει μια διαδικασία η οποία δεν είναι αυτοματοποιημένη, δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη, χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα κοντά στους δυο μήνες, προς τον Οκτώβριο-Νοέμβριο θα έχουμε τις τελικές εξελίξεις.

Είναι ελεγχόμενη η κατάσταση, είμαστε στην τελική ευθεία και θεωρώ ότι είμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο διότι όλες αυτές οι συμφωνίες πρέπει να λάβουν έγγραφη μορφή».

Στη συνέχεια ο Στάθης Τσομίδης ανέφερε τις συνέπειες που θα έχει ο Άρης σε περίπτωση που δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του:

«Αν μπει σε αυτή την διαδικασία θα είναι πολύ βασικό να τηρηθεί το οικονομικό πρόγραμμα των υποχρεώσεων κατά γράμμα, σε περίπτωση η διοίκηση είτε αυτή είτε η επόμενη δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της απέναντι σε αυτούς που έχει υπογράψει, καταλαβαίνεται ότι η προσπάθεια θα τιναχθεί στον αέρα και ο Άρης θα πτωχεύσει .Είναι μια δύσκολη προσπάθεια και πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή από όλους».

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αθλητικά Νέα των Συντακτών" (08/07/2013)