Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Le(s)xotanil πήρατε;


To σίριαλ του πορίσματος του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ Άρης (με την υπογραφή του Νίκου Φώσκολου) μπήκε στην τελική του φάση. Ή μήπως όχι;

Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος και στον ΑΣ Άρης


Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Άρης γνωστοποιώντας ότι θα γίνει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στον Ερασιτέχνη, αντίστοιχος με εκείνους σε ΠΑΕ και ΚΑΕ. Γι αυτό το λόγο προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό που λήγει στις 31/10. Η ανακοίνωση:

Kαστοριά - Άρης 1-3


Την Καστοριά αντιμετώπισε σήμερα η ομάδα μας σε φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ του Δήμου Καστοριάς.

Νέα νίκη του ΤΑΠ Άρης!


Με ανακοίνωση του Α.Σ Άρης γνωστοποίησε ότι ήρθε σε συμφωνία για τα οφειλόμενα σε πρώην αθλητές και προπονητές. Η ανακοίνωση:

Πόνεσε Τσαϊρέλη;


Για τον αγώνα με τον Αρη, μίλησε ο παίχτης του παοκ Μιχάλης Τσαϊρέλης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Μεταξύ άλλων είπε ότι πόνεσε για την ήττα από τον Αυτοκράτορα και πως στον αγώνα του Σαββάτου ο Άρης δεν είναι το φαβορί.

Κορίτσια είστε έτοιμες για το Σάββατο;


Ο Άρης αντιμετωπίζει τoν αιώνιο πελάτη του του το ερχόμενο Σάββατο (21:30, ΝS1) στο κατάμεστο Nick Galis Hall.

O σφαγέας Γκόντας στο Άρης-παοκ!


Έγινε πριν από λίγο η κλήρωση των διαιτητών της 2ης αγωνιστικής της Α1. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και στον παοκ που θα γίνει το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο, θα σφυρίξουν οι Σπύρος Γκόντας (Αττικής), Κωνσταντίνος Μητσόπουλος (Βορειοδυτικής Ελλάδος) και Γιώργος Ανδρικόπουλος (Αττικής).

Ενας κροίσος για τον Αρη


Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη ο Κατάσκοπος, αλλά και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Η Γάτα” με τις αποκαλύψεις για τις κινήσεις του προέδρου του Άρη, Δημήτρη Ηλιάδη αλλά και επιφανών αρειανών, όσον αφορά στην εύρεση επενδυτή για τον Άρη. Όταν μάλιστα υπάρχει πρόσωπο το οποίο προσεγγίστηκε και πρόκειται για το Νο2 της λίστας με τους πλουσιότερους Έλληνες του πλανήτη, τότε το μέγεθος της αναστάτωσης θεωρείται λογικό.

Ταξίδι στην Καστοριά


Στην πανέμορφη Καστοριά θα περάσουν τη σημερινή ημέρα οι κίτρινοι του Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Το φιλικό παιχνίδι του Αρη με την τοπική ομάδα κλείστηκε από την προηγούμενη εβδομάδα και έφτασε η ώρα για την πραγματοποίησή του.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (16/10/2013)