Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζουν να "νιαουρίζουν" οι Πανιώνιοι!


Ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Άρη, εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, κάνοντας λόγο για τραμπουκισμούς αλλά και χειρονομίες του Σούλη Παπαδόπουλου. Αναλυτικά:

Ο Κουτλίδης προτρέπει τον Λαμπρόπουλο να "σπάσει τα μούτρα" του Σούλη!


Πριν λίγο ενημερώσαμε τους φίλους του blog για τη χυδαία και υβριστική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Λάζαρου Κουλτίδη, πρώην γενικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, εις βάρος του προπονητή του Άρη Σούλη Παπαδόπουλου. Αλλά η υπόθεση έχει και συνέχεια...

Βάλτε όπισθεν...


Το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Άρη είναι από τα κρισιμότερα της φετινής περιόδου και για τη Βέροια, με τους φιλάθλους της να ετοιμάζουν εκδρομή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ώστε να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Δεν αποκλείεται βέβαια μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας του Γ. Αρβανιτίδη να βρεθούν και διάφορα άλλα "πετούμενα". Η ανακοίνωση των φιλάθλων της Βέροιας:

Χυδαία επίθεση Κουτλίδη σε Σούλη!


Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο "Κλ. Βικελίδης" στον αγώνα Άρης-Πανιώνιος ο Λάζαρος Κουτλίδης εξαπέλυσε επίθεση με απίστευτες υβριστικές εκφράσεις προς τον Σούλη Παπαδόπουλο και αποκάλυψε πως ο ίδιος ήταν που δεν επέτρεψε στον Έλληνα τεχνικό να αναλάβει τον Πανιώνιο.

«Αν δεν παίζαμε στον τελικό η ομάδα του χρόνου θα έπεφτε στην Α2»


Ο Άρης είχε έντονα παράπονα για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, κυρίως για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, εξήγησε στα «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» το λόγο που δεν συναίνεσε στο αίτημα αρκετών οπαδών της ομάδας να μη την κατεβάσει στον αγώνα, ενώ τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης κόντρα σε προσπάθειες παλιών παραγόντων που απέτυχαν και φόρτωσαν τον Άρη με χρέη να δημιουργήσουν αναστάτωση στις τάξεις του συλλόγου.

Και τώρα... η Βέροια!


Τα πανηγύρια για τη νίκη επί του Πανιωνίου από σήμερα κοπάζουν, ο Σούλης Παπαδόπουλος γυρίζει σελίδα και περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στο Ρύσιο, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον δεύτερο συνεχόμενο «τελικό» του «Κλ. Βικελίδης», κόντρα στη Βέροια.