Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

«Δεν θέλουμε oμάδα-πυροτέχνημα!»


Ο Κώστας Χαριτωνίδης, τεχνικός διευθυντής του Άρη στο βόλεϊ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με την ομάδα που δημιουργείται.


Αρχικά είπε για την προσθήκη του Αρμενάκη:

«Εμείς πιστεύουμε πολύ στην βοήθεια του Αρμενάκη αλλά το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα. Πρέπει να παίξουν όλοι, από τους βασικούς μέχρι τον τελευταίο αναπληρωματικό. Όσοι παίκτες ήρθαν πρέπει να δίνουν το καλύτερο εαυτό τους. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι ακόμη και στην ήττα να λέμε ότι τα δώσαμε όλα»

Για τον Κράβαρικ:

«Αμα δεν τον πιστεύαμε δεν θα τον περνάμε. Ο Κράβαρικ υπήρξε και παίκτης της ομάδας όταν πήραμε το Σουπερ Καπ, και βέβαια όταν βγήκαμε στην έκτη θέση στην Ευρώπη. Μία διάκριση πολύ σημαντική»

Για το ρόστερ:

«Ο Ρόλιτς θα είναι παίκτης μας. Σε γενικές γραμμές το ροστερ το έχουμε κλείσει. Εκείνο που θέλει είναι σύμπνοια. Δηλαδή να βοηθήσουν όλοι. Δεν θα πέσω στην παγίδα του παρελθόντος να ξεχωρίζω άτομα. Όλοι είναι Αρειανοί με τα θετικά και τα αρνητικά τους. Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε όλο τον κόσμο»

Για την συνεργασία του με τον Θωμά Γιώτα:

«Βλέπω θετικά πράγματα. Λόγω της συνεργασίας και της φιλίας που έχω με τον κ. Γιώτα είπα θα βοηθήσω για δύο λόγους. Γιατί είναι η ομάδα που ανδρώθηκα και δεύτερον για την τρέλα του Θωμά Γιώτα. Γιατί μεταξύ μας είναι ελάχιστοι αυτοί που έρχονται να σηκώσουν το βαρύ φορτίο του βόλεϊ»

Για τον Χαριτωνίδη:

«Τον Γιάννη μέχρι τελευταία στιγμή τον ήθελε πάρα πολύ η Αλεξανδρούπολη. Όμως έχει και αυτός μία υποχρέωση να βοηθήσει γιατί ανήκει στο ρόστερ από την εποχή που πήραμε το πρωτάθλημα»

Τέλος είπε:

«Δεν θέλουμε να είναι πυροτέχνημα η ομάδα μας. Αύριο στις έξι στην αίθουσα τροπαίων του ΑΣ θα γίνει η συγκέντρωση της ομάδας και θα ακολουθήσει προπόνηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου