Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Mπαίνει ο Μανιάς, έτοιμος ο Ψυχογιός, παραμένει ο Καραγιάννης!


Κάθε μέρα που περνά αυξάνονται οι ελπίδες να προλάβει ο Μιχάλης Μανιάς το παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλονή. Ο 23χρονος επιθετικός ήταν και χθες πολύ καλύτερα και εκτός απροόπτου στη σημερινή απογευματινή προπόνηση θα πάρει μέρος στο πρόγραμμα. Αν ο Μανιάς βγάλει δίχως προβλήματα τις δυο προπονήσεις που ακολουθούν τότε θα είναι σίγουρα στην αποστολή του αγώνα και δεν αποκλείεται και στην ενδεκάδα, αν και υπάρχει η περίπτωση να προτιμηθεί ο Αγγελούδης που ήταν πολύ θετικός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Θετικά είναι τα νέα και για το Νίκο Ψυχογιό. Ο Ψυχογιός- που είναι και ο μοναδικός κλασικός δεξιός οπισθοφύλακας στο ρόστερ- έχει πλέον καλύψει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Λίτεξ στο Πράβετς που τον άφησε εκτός για τρεις εβδομάδες και βάζει υποψηφιότητα για να είναι τουλάχιστον στην αποστολή. Ο Χαλκιδικιώτης παίκτης, τις τελευταίες δυο εβδομάδες προπονείται κανονικά, έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα στο γόνατο και προσθέτει μια ακόμη επιλογή στα χέρια του Χατζηνικολάου για το δεξί άκρο το οποίο κάλυψε στην Ριζούπολη ο Ηρακλής.

Τέλος, χθες αποφασίστηκε να παραμείνει στο ρόστερ ο Αλέξανδρος Καραγιάννης. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου τον είχε συμπεριλάβει στη λίστα των υπό παραχώρηση νεαρών παικτών με τη μορφή του δανεισμού. Μάλιστα μίλησε με τον νεαρό παίκτη και του πρότεινε τις εναλλακτικές της Γλυφάδας και της Δόξας Δράμας. Ο νεαρός όμως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί δανεικός αλλά να μείνει και να παλέψει για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής, παρότι ο Σερραίος τεχνικός του ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές του. Στη χθεσινή προπόνηση μάλιστα ο νεαρός ενημέρωσε τον προπονητή του για την οριστική απόφασή του να παραμείνει και να διεκδικήσει κάποια ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου