Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Πρόβλημα με Κύργια, "μέσα" ο Μανιάς!


Το πρόβλημα τραυματισμού του Μιχάλη Κύργια, φαίνεται τελικά πως δεν είναι τόσο απλό, όσο έδειχνε αρχικά. Ο κεντρικός αμυντικός του Αρη, έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα, το οποίο δεν του επέτρεψε να προπονηθεί (μετά από ένα χαλαρό τρέξιμο, αποχώρησε), κάνοντας, πια, τον Γιάννη Χατζηνικολάου, να σκέφτεται τις εναλλακτικές που έχει στα μετόπισθεν.


Αντιθέτως, καλύτερα πηγαίνει ο έτερος τραυματίας, Μιχάλης Μανιάς, καθώς κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το έχει ξεπεράσει πλήρως. 

Μόνος του γυμνάστηκε λόγω ενοχλήσεων ο Νταβίδ Αγκάνθο, ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος εξαιτίας της τιμωρίας που «κουβαλάει» από πέρυσι.

Αύριο ο Χατζηνικολάου θα ανοίξει τα χαρτιά του, γνωρίζοντας τι συμβαίνει με τους τραυματίες, δοκιμάζοντας την ενδεκάδα που θα παραταχθεί, κόντρα στην Καλλονή. 

Εν τω μεταξύ λύση στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με την Αναγέννηση Καρδίτσας, πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, έδωσε με δική του πρωτοβουλία ο γενικός αρχηγός του Αρη, Κώστας Δράμπης. Επικοινώνησε προσωπικά με τον πρόεδρο των Θεσσαλών, δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις για τη δήλωση που έκανε περί σεβασμού του Αρη από τους διαιτητές οι οποίοι δεν θα πρέπει να παίζουν, όπως με την. Καρδίτσα ή τα Τρίκαλα! 

Λίγο πριν την προπόνηση στο Ν. Ρύσιο, ο κ. Δράμπης, μιλώντας αποκλειστικά στο novasports.gr, δήλωσε: « Κακώς το όλο θέμα έφτασε μέχρι εδώ. Εγινε μια δήλωση η οποία πάνω στην κουβέντα βγήκε όπως βγήκε, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να έχω την πρόθεση να θίξω τις δύο αυτές ιστορικές ομάδες. Επικοινώνησα με τους ανθρώπους και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Καταλαβαίνω, ερχόμενος στη θέση τους, πως αν λεγόταν κάτι παρόμοιο για τον Αρη, δεν θα αισθανόμουν ωραία. Το θέμα τελείωσε και προχωράμε.».΄

πηγή: www.novasports.gr

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου